Apă Canal - la Primărie sau la privat?
Foto: Gheorghe Mohonea, 70 de ani

Apă Canal - la Primărie sau la privat?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Apă Canal ba se împotmoleşte în licitaţii, ba îşi transformă canalizările în arteziene la prima ploaie mai serioasă. „Credeţi că Apă Canal ar funcţiona mai bine dacă ar fi privatizată sau trebuie să rămână în subordinea Primăriei?” - aceasta este întrebarea la care ne-au răspuns gălăţenii:

Gheorghe Mohonea, 70 de ani: „Tot ce este privatizat, dar serios, e mai bine decât sub supravegherea Primăriei. Există şi o responsabilitate mai mare din partea celor din mediu privat. Mie mi se pare normal să fie privatizată, decât să fie lăsată în cadrul Primăriei. Aici se astupă gunoaiele, se aruncă sub preş”. 

Ilie, 58 de ani: „Ar trebui să rămână în cadrul Primăriei. Aşa cum a fost şi până acum. Edilii oraşului ştiu să pună punctul pe i mai bine decât cineva privatizat. Sunt mulţumit de cum au decurs până acum lucrările Apă Canal. Poate cu noul primar se va face o treabă mai bună decât acum. Contează şi cine conduce”. 

Fane Dumitraşcu, 65 de ani: „Eu stau pe strada Gării şi nu am avut probleme niciodată. Am auzit, ştiu că explodează canalizările, nu este normal, dar nu ştiu dacă ar trebui să se privatizeze sau dacă ar merge mai bine dacă s-ar privatiza. Depinde şi cine o ia”. 

Elena, 60 de ani: „Sunt mulţumită de cum au decurs până acum lucrările Apă Canal. Nu ştiu ce să zic despre privatizare... Cred că e în regulă dacă rămâne în continuare la Primărie, asta dacă lucrurile merg bine peste tot. Eu nu am avut probleme, din punctul meu de vedere societatea ar putea să rămână în continuare la Primărie, dar prin oraş am văzut că sunt şi canalizări sparte, văd că se consumă apa aiurea”.

Citit 2163 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2012 10:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.