Apă Canal - la Primărie sau la privat?
Foto: Gheorghe Mohonea, 70 de ani

Apă Canal - la Primărie sau la privat?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Apă Canal ba se împotmoleşte în licitaţii, ba îşi transformă canalizările în arteziene la prima ploaie mai serioasă. „Credeţi că Apă Canal ar funcţiona mai bine dacă ar fi privatizată sau trebuie să rămână în subordinea Primăriei?” - aceasta este întrebarea la care ne-au răspuns gălăţenii:

Gheorghe Mohonea, 70 de ani: „Tot ce este privatizat, dar serios, e mai bine decât sub supravegherea Primăriei. Există şi o responsabilitate mai mare din partea celor din mediu privat. Mie mi se pare normal să fie privatizată, decât să fie lăsată în cadrul Primăriei. Aici se astupă gunoaiele, se aruncă sub preş”. 
Ilie, 58 de ani: „Ar trebui să rămână în cadrul Primăriei. Aşa cum a fost şi până acum. Edilii oraşului ştiu să pună punctul pe i mai bine decât cineva privatizat. Sunt mulţumit de cum au decurs până acum lucrările Apă Canal. Poate cu noul primar se va face o treabă mai bună decât acum. Contează şi cine conduce”. 
Fane Dumitraşcu, 65 de ani: „Eu stau pe strada Gării şi nu am avut probleme niciodată. Am auzit, ştiu că explodează canalizările, nu este normal, dar nu ştiu dacă ar trebui să se privatizeze sau dacă ar merge mai bine dacă s-ar privatiza. Depinde şi cine o ia”. 
Elena, 60 de ani: „Sunt mulţumită de cum au decurs până acum lucrările Apă Canal. Nu ştiu ce să zic despre privatizare... Cred că e în regulă dacă rămâne în continuare la Primărie, asta dacă lucrurile merg bine peste tot. Eu nu am avut probleme, din punctul meu de vedere societatea ar putea să rămână în continuare la Primărie, dar prin oraş am văzut că sunt şi canalizări sparte, văd că se consumă apa aiurea”.

Citit 1989 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2012 10:57

1 comentariu

 • postat de Marius Mihai
  Marți, 03 Septembrie 2013 12:19
  5.13.136.***
  Numai comunisti chiori de 70 de ani...asta ne lasati? ati fost cea mai proasta generatie din toata istoria Romaniei !problema e ca o sa platim noi pentru asta....CUM PUTETI SPUNE CA SUNTETI MULTUMITI, CAND LA ORAS SE TAIE APA RECE ! Daca ei respectau legea nu se ajungea in aceasta situatie. Legea 51 din 2006, sectiunea 4 (Furnizarea/prestarea, contractarea si facturarea serviciilor de utilitati publice), art. 42, alin.11, se arata ca: daca sumele datorate, inclusiv penalitatile, nu au fost achitate dupa 45 de zile de la primirea facturii, operatorul poate intrerupe furnizarea/prestarea serviciului cu un preaviz de 5 zile lucratoare si are dreptul sa solicite recuperarea debitelor in instanta.. Tot conform legii, beneficiarii individuali sau colectivi, care si-au platit la zi facturile, NU POT FI DEBRANSATI!!! Sa va fie bine si in mormant daca mai apucati ca o sa aiba dracu bani sa va ingroape ! ca si pe popa la-ti invatat cu milioanele! Sa puna mana si sa investeasca cei de la apa canal daca vor bani ca nu au investit nimic dupa revolutie. Sa faca alt sistem de plata unde nu am impresia tot timpul ca ma fura.

  DA,O PRIVATIZARE CRED CA AR FI EXCELENTA!!!!!!!!!!!!!daca nu sa se schimbe toata conducerea de fomisti incompetenti!!! aveti tot timpul impresia ca cineva trebuie sa va salveze si sa va dea bani !!va agatati cu unghiile de ce mai puteti !!! FACE-TI LOC PENTRU ALTII MAI COMPETENTI !!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.