Vendetă pentru bani ?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 21 de ani din Galaţi susţine că a luat bătaie într-un bar din oraş, nu din vina sa, ci din cauză că un cumnat de-al său nu-şi restituise o datorie mai veche.

Tânărul spune că era acasă, când a primit un telefon de la agresor, care l-ar fi chemat la barul cu pricina. „M-am dus, şi el m-a întrebat unde e cumnatul meu. I-am spus că nu ştiu”. 

Tânărul mai povesteşte că agresorul nu l-a crezut, şi-a pierdut răbdarea  şi, în consecinţă, l-a luat la bătaie. „A dat în mine cu pumnii şi cu picioarele”, spune victima.

„După aceea, m-am dus la baie, m-am spălat şi am plecat”. La spital a ajuns mai târziu, abia când n-a mai putut suporta durerile cauzate de lovituri.

„În istorie se cunoaşte vendeta – răspunderea prin sânge a membrilor unei familii pentru faptele fiecăruia şi principiul tovarăşului Stalin, aplicat şi în România, inclusiv pe pielea mea pentru hectarele lui bunicul, a răspunderii colective a familiei pentru faptele fiecărui membru. Iată că Galaţiul înscrie o a treia pagină în această serie, prin răspunderea financiară prin bătaie a rudelor.

La un club, s-a produs o agresiune, a unui om internat acum la Spitalul Clinic de Urgenţă, pentru că o rudă a sa a împrumutat, în urmă cu un an, nişte bani pe care nu i-a dat înapoi. Întrucât cel care împrumutase a dispărut, cei ce urmau să primească banii s-au mulţumit cu înmuierea oaselor cumnatului, total nevinovat în această poveste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„În cauză se efectuează cercetări. În funcţie de numărul de zile de spitalizare de care va avea nevoie victima, se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici.

Citit 969 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.