Bila albă, bila neagră/ Imaginea dezmăţată a CJ

Bila albă, bila neagră/ Imaginea dezmăţată a CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă directorului Serviciului Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, pentru sinceritate. Săptămâna trecută, acesta a recunoscut că angajaţii care se ocupă de salubrizarea stradală i-ar putea acoperi pe hoţii de materiale reciclabile şi că sistemul securizării pubelelor nu dă roade.

Puţini oameni din administraţia locală sau din politică mai dau dovadă de sinceritate astăzi. Numai că sinceritatea nu este de ajuns. Aşteptăm să vedem ce va face în continuare, dacă va lăsa lucrurile aşa cum sunt sau va lua măsuri. Una e să recunoşti şi alta e să remediezi situaţia.

CITEŞTE ŞI: BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Moda proiectelor din mers

Bilă neagră preşedintelui Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, pentru modul dezmăţat în care a apărut în prima sa conferinţă de presă. Nu numai că a catadicsit să organizeze prima conferinţa de presă abia după doi ani de la începutul mandatului, dar acesta a apărut în faţa gazetarilor şi a oamenilor de televiziune descheiat la cămaşă de parcă s-ar fi dus la plajă sau la emisiunea „Te pui cu blondele”.

În orice caz, domnul preşedinte pare să fi încurcat din nou borcanele, pentru că aceasta nu este imaginea care ar trebui să reprezinte Consiliul Judeţului. Oricum, vestimentaţia lipsită de bun simţ a făcut front comun cu afirmaţiile sale, le fel de lipsite de bun simţ, cum că iarna trecută nu au existat probleme la nivelul deszăpezirii drumurilor judeţene.

Domnule preşedinte, au fost probleme, la fel cum sunt probleme şi cu atitudinea dumneavoastră. Iar pieptul dezvelit probabil nici măcar Andrii Popa nu l-ar mai purta în vremea asta. Poate doar maneliştii...

CITEŞTE ŞI: BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Spiderman lipeşte gura şefilor subordonaţi

Citit 13721 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.