Cine vrea un pisoi?

Cine vrea un pisoi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este gri fumuriu, semn că prin vinele lui curge sigur sânge nobil de pisică din rasa Albastru de Rusia. Nu pare să aibă mai mult de o lună – o lună şi jumătate.

E un pic cam sperios, dar foarte jucăuş şi prietenos de îndată ce ţi-a câştigat încrederea. Educat şi curat, ştie deja să-şi facă nevoile numai la lădiţa cu nisip… sau bucăţele de hârtie.

Nu papă mult, nu face mofturi şi tot ce îşi doreşte este un stăpân iubitor care să-i ofere afecţiune, o casă şi ceva de mâncare. E adevărat, nu se poate lăuda cu un pedigri impecabil, nu e rasă pură, dar promite să devină un motan pe cinste.

Şi pentru a vă convinge că merită să o adoptaţi vă vom spune una dintre legendele ruseşti despre această rasă specială pisica Albastru de Rusia. Povestea spune că ursitoarele au venit la căpătâiul unei prinţese nou-născute şi i-au dăruit frumuseţe, graţie, spirit neînfricat, inimă loială, farmec, veselie, supleţe… numai lucruri minunate. Numai că zânele, în loc să lase darurile lângă copila, le-au pus în coşuleţul de lângă patul ei, unde stătea ghemuită o pisicuţă - ea devenind beneficiarul tuturor acestor calităţi.

Dacă vă doriţi motănelul din imagine, contactaţi-ne la „Viaţa liberă”.

Citit 739 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.