OZN-uri la Galaţi?

OZN-uri la Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit un mesaj din partea lui Răzvan Forţu. Cum îl ştim drept băiat serios şi cum şi-a însoţit scrisoarea şi cu imagini, chiar dacă acestea pot fi interpretate în fel şi chip, ne-am gândit să redăm în întregime mesajul său şi să-i întrebăm pe cititorii „Vieţii libere” dacă nu mai sunt şi alţi martori ai fenomenului semnalat de Răzvan.

Este vorba despre apariţii bizare pe cerul gălăţean în seara zilei de 21 august. Dar citiţi mai întâi scrisoarea.

„Poate o să vi se pară ciudat, aşa cum şi mie mi s-a părut la început, dar vreau să vă povestesc un lucru cât se poate de adevărat. În seara zilei de vineri, 21 august 2009, intre orele 23-24, am fost martorul unui fenomen straniu atât pentru mine cât şi pentru întreaga mea familie”.

Eu şi fratele meu geamăn, Radu, ne culcasem şi deodată am fost surprinşi de un strigăt care venea de afară: «Uite mă, O.Z.N.-uri!» Ne-am repezit la fereastră şi am văzut mai mulţi oameni în parcarea blocului care filmau cu telefoanele mobile. Uitându-ne spre cer, am zărit 2 puncte luminoase, de culoare portocalie, care se mişcau foarte repede”.

„La început, am crezut că sunt avioane sau elicoptere, dar nu se auzea niciun zgomot, deşi, după mărimea lor, păreau a fi foarte aproape de pământ. După câteva minute, a mai apărut încă unul, apoi imediat alte două”.

„La interval de aproximativ 2-3 minute, se arătau pe cer câte 5 astfel de puncte luminoase, identice şi deplasându-se în aceeaşi direcţie şi cu aceeaşi viteză. Am încercat să le numărăm, dar, la un moment dat, le-am pierdut şirul. Probabil au fost în jur de 20”.

„Nu am avut posibilitatea să filmăm acest fenomen uluitor, dar am reuşit să facem câteva fotografii, pe care vi le trimitem. Nu sunt foarte clare pentru că, de câte ori încercam să apropriem imaginea, dispăreau din cadru”.

„Vă mărturisesc că, din noaptea aceea, mă gândesc numai la un singur lucru: cred că am văzut cu ochii mei OZN-uri! Am căutat pe Internet şi am văzut că puncte luminoase asemănătoare au apărut şi în Marea Britanie în urmă cu 12 zile tot pe la miezul nopţii”.

„Desigur, există multe informaţii pe net despre apariţia unor obiecte zburătoare neidentificate, în multe părţi ale lumii. Probabil nici pe noi nu ne ocolesc dacă îşi fac asemenea apariţii. Ceea ce eu v-am spus este cât se poate de real. Vă rog să mă credeţi că nu inventez nimic! Vă trimit pozele pe care le-am făcut. Răzvan Forţu”.

Dacă cineva are şi alte fotografii sau o altă explicaţie a acestui fenomen îl rugăm să ne scrie.

Citit 2480 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.