APEL UMANITAR | Să o salvăm pe Valeria!

APEL UMANITAR | Să o salvăm pe Valeria!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Săptămâna trecută, scriam despre cazul unei fetiţe în vârstă de numai un an şi zece luni, care, la o vârstă prea fragedă, suferă de cancer la ficat. Durerile prin care trece sunt greu de descris, iar imaginile cu Valeria sunt aproape imposibil de privit. E dureros să vezi un trupuşor atât de mic lovit de durere şi o faţă deprimată, în locul unui zâmbet gingaş de copil. Din păcate, starea Valeriei a mai gravă decât s-a preconizat iniţial. Singura şansă a fetiţei este un tratament în valoare de 140.000 de euro. Până acum, a fost strânsă suma de 118.000 de euro, prin intermediul asociaţiei "Salvează o inimă şi Caritate Moldova". Din păcate, părinţii fetei nu-şi permit să suporte restul sumei, dar încearcă să fie optimişti în continuare.

Valeria este acum internată la Centrul Oncologic "Mama şi Copilul" din Chişinău, unde a început tratamentul la care răspunde pozitiv, însă este extrem de slăbită.

Orice sumă de bani este binevenită. Micuţa are nevoie de sprijin financiar, pentru tratament şi investigaţii. Durata tratamentului este de un an şi jumătate.

Cei care doresc să doneze un bănuţ pentru o speranţă la viaţă o pot face în conturile bancare: cont lei - RO24BTRL01801201176996XX, cont euro - RO92BTRLEURCRT0017699601 (ambele pe numele Vlad Ionuţ).

Citit 2605 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.