UPDATE | ALTERCAȚIE în trafic, din cauza unei șoferițe începătoare | VIDEO

UPDATE | ALTERCAȚIE în trafic, din cauza unei șoferițe începătoare | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, vineri, 24 noiembrie 2017 | În urma vizionării filmării postate pe un site de socializare, în care este surprins un incident în trafic, produs la intersecţia străzii  Aurel Vlaicu cu bulevardul George Coşbuc, incident despre care aţi putut citi pe site-ul ziarului nostru, poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Astfel, din primele verificări, se pare că un bărbat de 30 de ani, pasager al unui autoturism, nemulţumit de faptul că ceilalţi participanţi la trafic, prin claxonare, i-au atenţionat concubina să respecte regulile de circulaţie ( a plecat cu greutate la semafor după ce culoarea acestuia s-a făcut verde), a agresat un conducător auto, provocând totodată daune şi autovehiculului.

Persoana în cauză a mai fost cercetată pentru săvârşirea aceleaşi infracţiuni, momentan dosarul fiind în curs de judecată.

Şoferiţa, o tânără de 29 de ani, începătoare în ale condusului, a fost sancţionată contravenţional pentru nerespectarea indicaţilor poliţistului, cu o amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i aplicată şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere.


Probleme în traficul gălățean, după ce o șoferiță, începătoare în ale condusului, a plecat cu întârziere după ce culoarea semaforului s-a făcut verde. Acesta a fost motivul pentru care șoferii din spetele autoturismului condus de femeie au început să claxoneze. Asta l-a infuriate pe pasagerul din dreapta din mașina șoferiței începătoare, care a coborât din vehicul și a mers să îi ceară socoteală șoferului mașinii din spate. Întreaga scenă a fost suprinsă de un alt participant la trafic, care a și postat imaginile pe internet. În imaginile filmate, se vede că pasagerul este violent și revine la mașină abia după ce și-a vărsat nervii pe șoferul nerăbdător.

În zonă , și-a făcut apariția și o mașină de poliție, dar șoferița începătoare a plecat de la locul incidentului, ignorând semnalele oamenilor legii, care au plecat după ea. La final, șoferița a rămas fără permis pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii, aceștia din urmă deschizând un dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

joi, 23 noiembrie 2017

Citit 13689 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.