Raportează comentariu

Acum ar trebui sa-i sara in ajutor sindicatul politistilor, d-l Coarna in persoana. Fiindca SI de asa ceva ar trebui sa se preocupe o adevarata asociatie profesionala, nu doar de promovat liderul cum o face pe analistul politic, sociologic, economic si cate si mai cate pe la televiziuni. Nu?...
Propun o cheta pentru acoperirea pagubelor. Chiar daca sunt din Galati, daca se organizeaza asa ceva, vin sa donez. Macar 5 lei de persoana si tot ar ajuta enorm. Daca ne strângem 500 de insi, l-am salvat, fiindca se poate si cu mai putin repara daca nu e un service lacom. Curatarea si revopsirea pe bucati ar lua vreo 1000-1500 de lei, iar patru cauciucuri noi nu trec de 800 de lei total.
Chiar ar merita gestul, inseamna ca acel politist chiar isi face datoria daca au ajuns unii sa-l vaneze in halul asta!... Daca nu si-o facea, n-avea el doar un Logan, mai ales ca nu apare in declaratiile de avere din 2012 si 2013, deci si-o fi luat-o de curând... Uitati-va ce masini parcheaza in fata catedralei de dimineata pana seara sau in curtea IPJ si faceti o comparatie cu Loganul lui...Iar daca il ajuta si colegii, sa-i prinda pe golani, se pot recupera si banii, sa-i aiba acolo fond de rulment... :) Ganditi-va ca e o ocazie unica de a demonstra ceva cu un astfel de gest. Cate cazuri de vandalizare a bunurilor politistilor ati mai auzit in ultima vreme?... Dar putem demonstra ca societatea civila nu doarme si e solidara.