Raportează comentariu

Nenea Mihail, eu vorbesc de debitat debitezi mata, de cand plangi tu politistii ca au salariul mic? Sau esti vreun politist pensionat care are si el o viluta mica prin Vanatori cum au multi pe acolo? O polita Casco costa trei sferturi din salariul lui si se poate plati si trimestrial in caz ca nu stii dar dormi linistit si iti faci meseria fara griji, acuma decat sa o repare mai degraba isi cumpara alta.

"Auzi la el politistii dorm in tura de noapte"........prietene locuiesc in Vanatori de cativa ani si baietii stau la barul din sat si daca ii intrebi ceva spun ca a fost un conflict si ei sunt acolo ca sa nu iasa scandal, rad si curcile de tine prietene, pai cum naiba daca unul te sfideaza si iti distruge masina in fata postului de politie unde este lumina cat nu are tot satul.................nimeni nu a vazut nimic hai lasa-ma.

Si nu discut despre conditiile care le ofera statul ca statul este de tot rahatul stie toata lumea nu trebuie sa te dai tu destept.

Nu il cunosc pe politist nu stiu daca este corupt sau cinstit asa ca nu ma dau cu parerea despre el desi vad ca multi il pupati in fund ca un erou desi nici nu il cunoasteti.