Raportează comentariu

sunt fost politist. Am prins si anii lui Ceausescu. Inainte nu se intamplau grozavii din astea pentru ca era respect pentru politie, era respect pentru oameni. Mai ales cei din mediul rural se respectau intre ei. Nu ca acum.
Putini poate stiu ca acest baiat si-a pierdut tatal, fost politist, de cand era mic.. A fost crescut doar de mama si a reusit sa ramana pe o cale dreapta si sa incerce sa faca dreptate si altora. Credeti ca degeaba a ajuns saracul la spital?
Dris, la o masina asa veche nu-ti mai face nimeni niciodata vreun CASCO. Si sa stii si tu, oamenii ca dl Bujor nu au vile, nu au masini scumpe. Ei muncesc din greu ca sa poata supavietui in tara asta care ramane fara valori, cu oameni fara principii. SEFI acestor oameni sunt cei care stau in fotolii confortabile la biroul lor, care au vile, au masini scumpe si isi permit tot felul de luxuri. Ei nu sacrifica niciodata nimic pentru meseria asta. Ei doar stiu sa ia sau sa ceara, sa se foloseasca de influenta pe care o au doar pentru interesele proprii. Mergeti si vedeti ce masini parcheaza acesti sefi in curtea politiei....
Nu mai vorbiti de sacrificii fara a intelege defapt ce presupune acest fapt