Raportează comentariu

politistu' roman exemplu? pfffff! valei doamne! oare va auziti? ati observat un mic detaliu atunci cand acesti distinsi oameni ai legii (*alde Garcea), tin cu oarece ”dragalasenie” pixul in mana la completarea procesului verbal de contraventie? ati putut remarca cata chinuiala pe capul lor? cat timp le ia sa il completeze? ei sunt exemplul nostru? aveti idee cum s-au facut angajarile in politie in ultimii 5 ani? cunosc personaje care umblau din casa in casa cu drujba in spinare si te ruga la poarta sa iti taie lemenele si dupa cele cateva luni de cursuri a ajuns mare si tare "polițai" cu falnici epoleti si care te opreste in strada sa te vada daca esti baut doar sufland inspre urechea lui? lor cine le mai pune fiola? pe ei cine le mai masoara viteza? cum este posibil sa iti pierzi controlul volanului cand ai viteza imbecila de 50 la ora prin orash si sa rupi gardurile? a?
dar ei fiind marii si tarii meleagurilor si ca pe ei nu-i controleaza nici dracu, ca si daca sunt opriti de alte echipaje scot ostentativ legitimatia pe geam si primesc inapoi celebrul ”hai circulati” atunci....sa nu mai comentam si mai ales sa facem afirmatii cum ca ei ar trebui sa fie modele chiar si in timpul liber! sa puna mana sa angajeze politia numai absolventi de academie. sa se revina la standardele fizice de admitere cu oameni de statura peste 1.80 m nu piticoniile de 1.60 m pe care-i stiu eu care invart hartzoage de la un birou la altul!
si sa isi faca simtita prezenta echipajele cu girofarul in functiune atunci cand stau pe dreapta cu radarul nu cum stau ei noaptea pe la curbe si prin tufisuri la facut bugetul romaniei mare cu amenzile naivilor care merg cu 64 la ora prin localitate! si daca mai doreste cititorul de rand sa se informeze sa caute si sa se intereseze cu cat cumpara ministerul afacerilor interne cauciucul de la dealerii de anvelope ca sa doteye la iarna echipajele de radar si sa vedeti preturi acolo! in romania sa stiti ca toate afacerile profitabile sunt doar cele facute cu statul! punct! politia ca tot e un exemplu viu de modele de ce nu ar face? penibil! maxim de penibil!