Raportează comentariu

Minunat... Licitație suspendată pentru a TREIA oară... Cumva avem două aeroporturi internaționale, mai multe autostrăzi care "izvorăsc" din Galați și o adevărată gară terminal din care pleacă trenuri de mare viteză către restul țării, Republica Moldova, Rusia (aoleu!!) etc. ca să ne putem lipsi, pentru moment, de această centură "nenorocită"?!?!

Trecând peste ironii, total de acord cu articolul și cu Roman Tiberiu! Vreau să știu și eu:
1) de ce licitația a fost anulată;
2) de ce este pentru a TREIA oară.
Dacă îmi aduc bine aminte, proiectul era destul de vechi, iar documentația trebuia actualizată... Vrea cineva să-mi spună că acei "savanți" au făcut treaba pe repede-nainte, ieșind un dezastru mai mare decât documentația inițială învechită?!?! Băi, fraților! Dați-mi-o mie, mă! Găsesc eu un inginer foarte bun, care, patriot și naționalist fiind, o s-o refacă pe gratis! Iar eu, cu OCD-ul meu, o s-o verific de câteva zeci de ori ca să mă asigur că e perfectă!

„Votul lor a zburat”. Crezi asta?? Acum câteva luni, dacă nu mă înșel, primarul propunea ca pnl-iștii să facă demers pe lângă guvernul pnl-ist. Replica unuia dintre ei, care mi-a fost și profesor (un mega-Einstein), a răspuns DISPREȚUITOR că vor face „în numele cetățenilor”, și nu al administrației! Deh... PSD-iștii din administrație nu sunt cetățeni din Galați, ci au venit aici cu navele spațiale și au zis: „Băă... de acum, noi suntem stăpânii pe acest cocioc! Cui îi convine, bine, cui nu, ca-n Coreea de Nord, dar nu prin împușcare, ci prin dezintegrare cu laserul navei!”.

Totodată, dacă nu vor câștiga pnl-iștii majoritatea în parlament, NU este din vina bâlbelor pe care le-am putut observa aproape zilnic în perioada pandemiei, ci din cauză că rromânașii au trebuit să stea în casă, fiindu-le interzis să petreacă după bunul plac cu grătare, semințe aruncate pe iarbă, manele la maxim etc. Asta spune multe despre acest... popor (îmi cer scuze public că am jignit cuvântul „popor”).