Raportează comentariu

Așa-i când gălățenii nu au fost în stare să-și susțină propriul proiect cu realizare tunelul pe sub Dunăre, proiect de modernizare(de deschidere, de conectare) a propriului oraș GALAȚI. Acum așteptăm în continuare cu ochii în soare să se facă la alții și gălățenii sunt lăsați să aștepte cu balele la gură să le conecteze alții orașul...când în schimb gălățenii ar fi putut și ar fi trebuit să-și susțină modernizarea propriului oraș prin conectarea sa la restul țării prin construirea tunelului pe sub Dunăre de la GALAȚI...proiect pe care unii "gălățeni" sictiriți, plictisiți de propriile vieți nu l-au susținut. Dar nu au vrut unii, ACEIAȘI GĂLĂȚENI STRÂMBĂTORI DIN NAS care prin atitudinea lor veșnic sictirită mereu și-au ținut propriul oraș în care ei trăiesc, GALAȚI, sub talpa lor, nedezvoltat, nemodernizat. Dar gălățenii se plâng în continuare și se vor văicări mereu că așa le place, să se tot plângă. Dar Galațiul rămâne ponosit fără proiecte mari de infrastructură construite în acest oraș, când ar fi putut avea tunel de tranzitare (a acestui colț de țară) a investitorilor la care visează veșnic gălățenii să vină în acest oraș năpădit de golănisme și cocălărisme, de incultură, de needucație. Nimic nou pentru GALAȚI.

Orașul acesta GALAȚI a fost aruncat cu totul la ghena de gunoi. Nimeni nu mai ține cu acest oraș GALAȚI, nici măcar proprii cetățeni cu buletin de GL, pentru a se construi infrastructură, căi de acces și în acest oraș GALAȚI.

Ne-au plecat și încă ne mai pleacă tinerii, copii pentru că avem un oraș MEDIOCRU lăsat în paragină, nedezvoltat, nemodernizat, nesusținut în a-și realiza propriile proiecte mari de infrastructură de modernizare a propriului oraș GALAȚI, dar noi gălățenii așteptăm să ne pice din cet mare modernizare și marea dezvoltare a propriului oraș GALAȚI.

"Vom avea pod peste Dunăre, dar nu şi căi de acces către el" - DE CE NE MIRĂ ASTA OARE, CÂND ERA DE AȘTEPTAT CĂ ACEL PROIECT POD LA BRĂILA NU LE ERA DESTINAT GĂLĂȚENILOR, FIINDCĂ NIMĂNUI NU-I MAI PASĂ DE ACEST ORAȘ GALAȚI ȘI DE GĂLĂȚENI.
Nici măcar gălățenilor nu le mai pasă de gălățeni...asta dacă le-a păsat vreodată.

VAI de mintea gălățenilor.