Raportează comentariu

Tocmai de aceea, fiindca nu exista in spate un Contract semnat cu Primaria, vi se pune in fata o Conventie. Practic, printr-o conventie, nu se face decat un acord, o promisiune. De-abia cand vor obtine operarea prin incredintare directa, pe baza semnaturilor voastre, ale cetatenilor care va dati acordul, Calorgalul se va intoarce cu contractele adevarate.
Nu vi se pare curios ca in aceste Conventii de facturare individuala (nu si de furnizare, ca nu scrie asta in titlul lor) sunt trecute si clauze de furnizare? Pe ce baza? I-a incredintat Primaria operarea sistemului de distributie a agentului termic Calorgalului? De cand? Aceste conventii sunt o mizerie, un siretlic juridic. Acum e momentul sa se dezmeticeasca in sfarsit cetateanul si sa puna si el piciorul in prag, sa-si ceara drepturile de consumator. Altminteri veti ramane vesnic captivi unora ca cei de pana acum, care va vor factura la sange, va vor executa silit, va vor lua casele si asa le veti ajunge nu doar clienti, ci si chiriasi.
Teoretic, printr-un sistem de incalzire centralizat falimentar se poate ajunge la deposedarea imobiliara a cetateanului de rand. Corect sau nu?
:)