Raportează comentariu

@Yap, Popoiu si altii care ocolesc logica: avem o harta pe site+ul INMH pe care, conform culorilor, sunt reprezentate fenomenele. Din ea rezulta ca in patrulaterul lui peste cu eoliene sunt caderi de precipitatii majore, furtuna, alte alea. Jurnalistul suna la primariile din zona si afla ca e cald, frumos, senin etc. Fenomenul se mai intampla si deasupra altor zone cu eoliene. Care e explicatia?
E sistemul INMH prost? Pai, si ce vina are jurnalistul?
E sistemul INMH bun si il influenteaza eolienele de arata prostii? Pai, si ce vina are jurnalistul?
E sistemul INMH prost dar nu din cauza eolienelor? Pai, si ce vina are jurnalistul?
E sistemul INMH bun si nu stim noi sa-l citim? Pai si atunci autoritatile stiu sa-l citeasca? Ca ele au pus acolo codul culorilor de pe urma caruia rezulta ca acoo ar fi fenomene care de fapt nu sunt.
E sistemul bun, prost, cum o fi, dar e influentat de eoliene (sau nu e), ideea e ca arata ploi care nu sunt. Nu cumva le arata tot timpul si meteorologii, obisnuiti cu eroarea ca mod de lucru, n-a mai fost luata in seama situatia reala cand a fost sa fie si au murit oameni? Si atunci, tot pe jurnalist veti da vina?
Nu cumva e si vina lui alde Yap, Popoiu si alti obtuzi care nu cauta problemele acolo unde sunt cu adevarat si, in ziua cand si-o vor lua si ei din partea autoritatilor habarnamiste, vor cauta cu disperare inclusiv jurnalisti sa le strige nedreptatea?