Raportează comentariu

Am o intrebare sa ii pun d.lui dr.Baciu, si-anume: prescrierea de antibiotice oricarui copil bolnav (impreuna cu tot "setul" de probiotice si alte medicamente scumpe), este mult mai importanta pt. relatiile dvs. cu farmaciile, decat sanatatea pe termen lung a copiilor?
Observ cu cata usurinta vorbiti de antibiotic si de administrarea acestora la copii, iar pt. eventualele reactii adverse, "fireste" ca parintii sunt vinovati.
Imi amintesc ca acum vreo doi ani am fost la dl.dr.Baciu pt. a-mi consulta copilul. S-a uitat in gatul copilului si fara nicio alta investigatie, pac, i-a si prescris administrarea de antibiotic. Nu am avut incredere (nu mai am incredere in niciun medic care prescrie cu usurinta antibiotice) si am mers si la medicul de familie, care i-a dat verdictul: boala "gura-mana-picior". Pt.aceasta boala, administrarea de antibiotic este strict interzisa. Pe urma am fost la Bucuresti si s-a confirmat boala comunicata de medicul de familie.
Stiu ca si medicii sunt oameni, si sunt supusi greselilor, dar, fara nicio suparare, observ ca avantajele materiale sunt mult mai importante decat sanatatea unui copil/pacient.
In afara de toate astea, ii respect munca d.lui doctor, si cred ca a tratat destul de bine, multi copii/pacienti. Insa, va rog stimati doctori, nu mai prescrieti cu atata usurinta antibiotice copiilor, doar pt.ca aveti contracte incheiate cu farmaciile/companiile farmaceutice. Sanatatea copiilor nostri, pe termen lung, este mult mai importanta. Ganditi-va ca din banii lor, va veti lua pensiile. Multumesc!