Raportează comentariu

Sunt singurul care e de părere că domnul Istrate habar n-are despre ce vorbeşte? Sunt singurul care sesisează faptul că domn director se contrazice singur?
Calorgal e ditamai "firma", cu zeci de mii de clienţi, şi îl scoate în faţă pe domn Istrate? Băi, Primăria bagă în firma condusă de omul ăsta 17.000.000 de lei NOI. Realizaţi cât înseamnă asta? Ştiţi că banii ăia sunt tot din buzunarele noastre, da?
Sunt singurul care are impresia că domn Istrate este doar un politician pus la Calorgal să execute ordine şi să scoată banul gros, căci 2016 e an electoral şi campania nu se finanţează singură? Bine, o spune chiar dumnealui...

Însă, chestia care mă deranjează cel mai tare este faptul că nici măcar nu s-a încercat să se scape de ăia de la ISTA. În convenţia pe care am încheiat-o între mine şi firma lui domn Istrate (căci numele său era trecut acolo) nu se spune nimic de ISTA, deşi ei vor citi în continuare repartitoarele (serviciu contracost, fireşte!).

Şi la ISTA e un politician? Sau ăia doar cotizează la campania electorală a celui care le dă în continuare "de mâncare"?