Raportează comentariu

Trei itrebari barbatesti pebtru Sinan Mustafa:
1. Electrocentrale, dupa cum ii spune si numele, se mai ocupa cu producerea si vanzarea de energie electrica sau isi scoate parleala si, treptat, directorii si liderii de sindicat la pensie pe banii galatenilor bun-platnic, prin Calorgal, si ai tuturor galatenilir, de la bugetul indatorat de Stan si consilierii ploii?
2. Este adevarat Ca, daca Electrocentrale nu ar mai fi artificial tinuta in vista, cum nu a fost tinuta CET Braila, galatenii at trebui sa primeasca ajutor substantial pentru reconversia termica, recte centrala individuals, cum au primit si brailenii?
3. Acest interviu face parte dintr-un contract pentru strategie de imagine, o variatiune a careului publicitar dar una care sa nu implice P-ul incercuit?

Avertisment, inclusiv pt Sinan: domnule, bà, galatenii nu mai E asa prosti cum inca ii mai cred unii. Uite, d-aia sunteti voi retrograzi. Fiindca incercati sa jucati in noile conditii de piata cu fiarele vechi din trecut so, mai grave, crezand ca sunt aceiasi sclavi pe care ii fraiereati candva...