Raportează comentariu

vorbiti despre spitalul judetean.
acesta ar trebui daramat si reconstruit de la 0. este plin de bacterii nozocomiale , care mai de care rezistente la antibiotice. nu stiu cum se desfasoara dezinfectia lenjeriilor, in saloane, in bai, pe holuri, etc. am un exemplu elocvent in familie . mama fost internata pentru analize la sectia geriatrie, unde a cazut in baie si si-a rupt piciorul. imediat a fost bagata in operatie. de fapt prima operatie caci aceasta nu a resuti datorita manipularilor inconstiente ale infirmierelor. evident ca doctorii vor sustine ca e de vina varsta, etc. si asa a ajuns la a doua operatie. operatie care a reusit dar... plaga operata nu s-a mai inchis datorita infectarii cu 2 tipuri de bacterii nozocomiale. a fost externata cu plaga infectata cu baterii nozocomiale. totul a fost inscris in biletele de externare.
dupa 6 luni de suferinta la pat mamaa facut blocaj renal si nu a mai putut sa urineze. la terapie intensiva au incercat sa o salveze dar... rinichii probabil au fost atat de deteriorati de la antibiotice incat nu s-a mai putut face nimic.
a murit din cauza deteriorarii functiei rinichilor , datorate numarului mare de antibiotice puternice luate intr-o perioada relativ scurta de timp.
si culmea in certificatul de deces scrie ca a murit de anemie hemolitica ereditara.
o minciuna sfruntata tiparita doar ca sa acopere deficientele grave existente la Spitalul judetean Galati.
puteti sa intrebati la farmaciile care sunt pe langa spitalul judeteran sa vedeti cati oameni vin sa cumpere antibiotice pentru infectii cu bacterii nozocomiale luate din spital. una dintre farmaciste chiar mi-a recomandat sa dau in judecata spitalul spunand ca numai asa se va incepe o schimbare la spitalul judetean.
nu mai am energia sa fac asta, desi ar merita .
pe mama nimeni nu mai poate sa o readuca inapoi.