Raportează comentariu

CANCER SI ALIMENTATIE
Sunt apicultor, in fiecare an vand majoritatea productiei de miere catre un achizitor care o trimite in Germania, acolo oamenii cunosc si platesc corect alimentele de calitate. In Romania mierea se vinde putin, la clientii fideli, in majoritate oameni in varsta, care ma cunosc, cativa au lucrat in stupina, cot la cot cu mine. (Am avut si un tanar cetatean german, programator, care a dorit sa lucreze o zi intreaga in stupina, a devenit client fidel) Ma intreaba destui daca e miere curata, ca o cumpara pentru un bolnav de cancer. Oameni buni, mierea e curata (se poate verifica usor si ieftin la analiza de laborator) dar nu trateaza cancerul, este doar un ALIMENT SANATOS cu proprietati terapeutice. Consumati pe cat posibil alimente pregatite in bucataria proprie, fara conservanti, evitati mezelurile, in loc de zahar folositi miere (cu moderatie), consumati cu moderatie bauturi alcoolice doar din surse de incredere (via proprie), evitati fumatul, evitati drogurile si o parte din riscurile de cancer raman departe. Celelalte riscuri tin de genetica fiecaruia (se pot determina prin analize si se pot lua masuri radicale de prevenire) si de mediul in care traim (aici e treaba Garzii de Mediu, care la Galati lasa de dorit).
PS
Rudele mele au peste 70 de ani, sunt apicultori din anii 80, lucreaza si astazi in stupina, pana acum nu au avut probleme cu cancerul.