Raportează comentariu

Domnul Arhitect sef, prin aceste declaratii, se inscrie perfect in trendul politicii facuta de politicienii galateni timp de 30 de ani, in care, tot asa, in pragul fiecarui scrutin electoral, veneau cu proiecte de genul, cutare si cutare sunt in studiu de fezabilitate unde se papau toti banii; dupa alegeri, fiecare isi vedea de afacerile lui, uitand de promisiuni; unii fortau in nesimtire, promitand apa calda si rece fara probleme, chiar gratis!

Si votantii au primit promisiunile din fata de la Romarta!

Dovada ca dupa lovitura de stat din 89, in orasul asta nu s-a construit decat constructii megalomanice ale unor alesi in administratia locala, expunandu-si opulenta si sfidand comunitatea din salarii de functionari publici, iar orasul, in special zona centrala, constructiile vechi, ori au cautat sa le instraineze in mod ilegal, vedeti cazul din palatul Simion Gheorghiu, si altele, chipurile mostenite cu acte indoielnice, lasate in paragina alaturi de celelalte care trebuiau restaurate de primarie!

Faptul ca domnul Arhitect sef nu a raspuns punctual si concret la intrebarea jurnalistului privind uraciunea de la Potcoava, dovedeste lipsa de preocupare privind aspectul orasului in colaborare cu celelalte firme ale primariei care efectiv isi pun amprenta pe arhitectura orasului!

Ca si cu noua imagine a scuarului de pe Brailei de unde s-au scos trandafirii, a lasat la voia unor peisagisti, care, sigur, este mai usor sa intretii gazonul decat trandafirii!

Cum s-a exprimat acest domn arhitect, seamana cu talmes- balmes, ghiveci care pare sa nu aiba niciun gust; doar din nou dorinta de a bea o cafea aproape de locul de munca, iar colaborarea cu alti arhitecti deocamdata a lasat-o moarta!

Si totusi a trecut un an si doua luni de cand ia un salariu gras; trebuia sa se vada ca acedt oras are un serviciu cu Arhitect sef!

Galatiule, saracule, pe mana cui ai ajuns!