Raportează comentariu

Robert George Florea, fost „director” la Radio Galați, pe vremea nebuloșilor ani când postul era manevrat de FSN/FDSN/PDSR sub acoperirea unor sindicate galbene, alături de George Neamu. Fost student la Hyperion, cu licența la Academia de Poliție (1997), că Hyperion neacreditată a rămas... Aterizat imediat jurist la Consiliul Județului și mare iubitor de apartamente de la stat dacă mai țineți minte dosarul caselor ilegale pentru magistrați.
O întrebare, dom' presidente, dacă tot ai așa întrebări existențiale de răspuns: dar rolul magistratului este veghea la strângerea de biruri pentru bugetul local, prin taxa de timbru de exemplu? Că acolo se duc inclusiv taxele ilegale, ce îngrădesc accesul garantat la justiție, taxe impuse chiar și pentru judecarea unei biete amenzi.
Dar rolul magistratului este să dea de mâncare firmei de fotocopiere care face evaziune fiscală chiar în Palatul de Justiție? Că acolo ajung toți justițiabilii pe care-i trimiteți ba să ia formular de acces la dosar, ba să-și copieze buletinul, ba să-și facă copii la împuterniciri.
Dar rolul magistratului este să tânjească după epoca stalinistă, când procurorul stătea la masă cu judecătorul? Că nici acum nu ați coborât scaunele alea dacă tot vă plânge atâta inima de solemnitatea actului de justiție...
Ești un ipocrit, Robert George Florea! Un prefăcut! În 2009, când s-a protestat luni întregi pentru că nu vă convenea să aveți salariile doar de patru ori mai mari ca ale medicilor, nu ți s-a sculat conștiința. Ce n-ai ieșit atunci să te dai vedetă? A, era vorba de bani? Banii voștri, evident...