Raportează comentariu

Se face dar la ce folos ca se fac toate aceste proiecte daca in orasul asta au mai ramas doar batrani si copii. Toti tinerii intre 23 si 35 ani au parasit orasul asta mort. Aici salariile sunt mici si nu se gasesc locuri de munca care sa asigure un viitor tinerilor. nu isi pot lua o casa, nu isi pot face o familie. Lumea pleaca din orasul rosu. Se duc la Sibiu, Brasov, Cluj, Bucuresti, Constanta, Iasi , Timisoara, Oradea , Constanta. Vom ave aun oras cu aceste proiecte dar parasit. Nu vedeti ca nu mai e nimeni pe strada cum era in anii trecuti? Nu vedeti ca si cluburile se inchid si discoteca nu mai e niciuna?
Nu vedeti ca nu avem o plaja sau un strand sau un aventura parc sau aqualand?
Sunt zeci de scoli cu terenuri pt sport dar nu le foloseste nimeni pt ca nu mai e voie.
Sunt terenuri de tenis de camp care stau in paragina dar nici nu lasa pe altii sa se duca acolo sa joace. E legata poarta.
Lumea mai iesa din casa doar la manifestarile gratuite din oras si la mall ca e rocoare vara si iarna cald dar sunt saraci lipiti.
Tinerii pleaca in strainatate sa isi faca un viitor. Aici se se faci?!
Sunt evenimente putine iar daca parchezi vine si iti da amenda desi nu sunt locuri de parcare pt ca pe traian au facut pista pt biciclete anuland mii de locuri de parcare.
Pe strada Alunisului in spatele unor garaje e un teren mare pana in gardul cimitirului si se poate face o parcare imensa pt toate masinile din zona dar nimeni nu vede. Si langa ecosal e un teren si lumea baga masinile acolo dar nu e amenajat si ar rezolva problema parcarilor din toata zona. Pe strada Iasi trebuie darmate garajele si facuta o parcare mare si frumoasa pt ca sunt garaje fara masini in ele. La treaba altfel votul pleaca in alta parte!