Raportează comentariu

Care reconstructie ? Ca sunt numai ruine si graffiti/ghetto peste tot ..Nu aveti legi corespunzatoare sa confisce cladirile (sau ruinele devenite ) pe care proprietarii nu le pot intretine/repara de ani de zile ..Nu ati reusit sa faceti nimic pt "palatul Gheorghiu " care sta sa se prabuseasca peste vreaun trecator sau masina . E plin orasul de ruine ...
Pe unde se mai lucreaza , dureaza cu anii ...dar de sunteti in UE ....
Apropo , la pasajul Dunarea , de cati ani sta sa cada, acolo nu exista proprietar in litigiu cu primaria sau altceva ...cat a durat sa se repare si cat va dura sa se termine lucrarile si sa vedem calitatea lor , timpul va decide ..
Sunteti de jale cu J-mare ....si vai s-amar .. si cate ar mai fi de spus
UE AR TREBUI SA INTERVINA CU REPREZENTANTI DIRECTI , SA VA OBLIGE SA FACETI CEEA CE AR FI TREBUIT SA FACETI DE LA INCEPUT . UE AR TREBUI SA FINATEZE/ SUPRAVGHEZE DIRECT LUCRARILE DE RECONSTRUCTIE A ORASULUI -FARA PRIMARIE - DOAR MANA DE LUCRU IN CONSTRUCTIE SA FIE LOCALA .FARA IMPLICAREA ALESILOR URBEI INUTILI ORICUM .
In paginile acesui ziar se publica proiecte de arhitectura cu caracter SF ,,,doar pe hartie raman , sau ca iluzie temporara . Asta e reconstructia ...doar virtuala pt campania electorala... rusine .