Raportează comentariu

Si cand v-am spus ca orasul e acapart de o gasca de politicieni rosii si securisti si tinut asa de 30 ani pentru propriile interese nu m-ati crezut. Indivizii astia sunt organizati intr-o mafie si au ca scop doar protejarea afacerilor lor iar cine vrea sa mai faca ceva la Galati e incoltit de "organele de control". Orasul treptat va muri. nu vedeti ca nu mai merge nimic in orasul asta? Sunt deschise doar farmaciile, jocurile de noroc , supermarketurile, pompele funebre, cimitirele.
Se pot face multe dar nu ai cu cine. Salariile au inghetat..practic nici ca salariat nu te mai poti intretine dar sa mai fi si somer. Sa analizati de-alungul timpului cine a condus orasul asta si o sa vedeti ce personaje sunt! Peste tot trebuie sa dai spagi, peste tot esti furat, peste tot cu dreptatea in mana trebuie sa te lupti cu acesti lupi si in final mori de stres si epuizare. Au 3 ape care curg Siret, Dunare si Prut si ei nu au irigatii pt ca nu se inteleg intre ei.
Orasul are industrie care moare si nu va mai ramane nimic. Asta s-a dorit! Toti au tacut de frica sa nu isi piarda functiile! Va fi distrus tot si apoi care au mai ramas in oras o sa paraseasca si ei orasul. Vor ramane batranii si cativa elevi. Depopularea continua! Intre timp aveti grija sa nu muriti de coronavirus! Sa aveti o zi buna!