Cine vrea la CSM?

Cine vrea la CSM?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătoarea Rodica Arhip candidează pentru un post în Consiliul Superior al Magistraturii *

Termenul până la care magistraţii dornici să participe la alegerile din toamnă pentru posturile care vor deveni vacante la Consiliul Superior al Magistraturii a expirat. Sunt mulţi judecători din ţară care sunt interesaţi de un post la CSM. Din păcate, de la instanţele gălăţene,  nu s-a înscris, se pare, decât un judecător.

Până în prezent nu s-a făcut publică lista finală a candidaţilor, instanţele şi parchetele fiind destul de reticente în a publica numele magistraţilor. Conform unor site-uri cu informaţii juridice, pe care se publică lista candidaţilor, pe surse, judecătoarea Rodica Arhip este singura gălăţeancă curajoasă care va participa la alegerile de la CSM. 

Dacă informaţiile găsite de noi sunt corecte o felicităm pe doamna Arhip şi ne exprimăm regretul că nu avem mai mulţi judecători curajoşi care să dorească să reprezinte Galaţiul la CSM.

În acest moment, Galaţiul are un membru în CSM, în persoana judecătoarei Sarmisegetuza Tulbure,  de la Curtea de Apel Galaţi, care a ocupat postul vacantat în urma decesului  lui Costel Drăguţ.

Citit 899 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.