Cine este Viorel Ailincăi, noul şef al Penitenciarului?

Cine este Viorel Ailincăi, noul şef al Penitenciarului?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul director de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, Viorel Ailincăi (FOTO), este născut pe 25 septembrie 1964. Are 46 de ani, este căsătorit, are doi copii şi s-a născut la Fălticeni, judeţul Suceava. În 1988, la absolvirea Şcolii de subofiţeri, s-a angajat ca asistent medical în sistemul penitenciar.

În 1989 a intrat la Academia de Poliţie, pe care a absolvit-o în 1993. Imediat după absolvire s-a angajat ca ofiţer la Penitenciarul Poarta Albă, unde a lucrat până în anul 2000.

În 2000, timp de 6 luni, a fost numit directorul penitenciarului din Vaslui. Imediat după directoratul de la Vaslui, Viorel Ailincăi s-a întors la Penitenciarul Spital Poarta Albă, unde a lucrat până în 2009.

În 2009, o nouă funcţie de director îi este oferită lui Viorel Ailincăi, de data aceasta la Penitenciarul Poarta Albă.  Deţine această funcţie doar pentru o perioadă de 8 luni, după care comisarul şef de penitenciare Viorel Ailincăi a îndeplinit funcţia de director adjunct Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar la Penitenciarul Spital Poarta Albă.

De pe această funcţie, Viorel Ailincăi a fost mutat la Galaţi, pentru a conduce penitenciarul de aici, până la noi ordine.

Miercuri, în a doua zi de muncă de la Galaţi, directorul a participat la mai multe şedinţe cu angajaţii din instituţie şi a vizitat locurile de detenţie.

Citit 3001 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.