Raportează comentariu

De ce vă lăsați manipulați de niște funcționari publici care au semnat cu amândouă mâinile autorizațiile de construire ordonate de Durbacă, iar acum ”usturoi n-au mâncat, gura nu le miroase”. Ba vă mai și împuie capul cu aberația ilegală că garajele ar fi ”construcții provizorii”. Păi dacă sunt provizorii, de ce nu le demolează și pe cele din curțile oamenilor?

Mai bine vedeți că nu demolarea acestor construcții e adevărata lor problemă, majoritatea într-adevăr niște ”mizerii arhitecturale”, ci abordarea și rezolvarea corectă a problemei tuturor construcțiilor hidoase de cartier și care are o cu totul altă soluție normală, omenească și care ar mulțumi pe toată lumea.

Și anume, demolarea lor, desigur, dar nu în mod barbar ca acum, ci conform Constituției cu justă despăgubire pentru proprietatea privată numită ”construcție garaj”, nu însă și pentru terenul proprietate publică de dedesubt. Și, în niciun caz, cetățeanul deținător să fie pus la zid și obligat să mai plătească acum și demolarea, după ce ani de zile a fost plătitor conștiincios de chirii și impozite legale!