Raportează comentariu

"Cercetător" L. O. L.

Aea coteț, văgăună, scorbură...și probabil din cauza aerului rarefiat din scorbura sa numită greșit "garaj", alții iată că cică era "laborator" =))) L. O. L. le-a afectat capacitatea mintală...

Bă... Treziți-vă draq la REALITATE sceleraților... Unde-i lege nu-i loc de tocmeală...

Sau omul și-a pierdut demult capacitatea de relaționare, de înțelegere, de gândire?
Mai sunt locuri libere la spitalele "speciale"??? E nevoie pentru nenea "inventacu". =))))))))

Doamne, Dumnezeule...
Ăștia votează măi oameni buni...Ăștia și cu scelerații îmbuibați de golănie, vandalii care aruncau cu borduri și care incendiau copaci prin Buciurești "tinerii bengoși și liberi", ăștia vă decid vouă viitorul vouă și al familiilor voastre.
Când lumea vă zicea să nu mai susțineți și să nu vă mai asociați/adunați cu astfel de personaje plecate cu mintea pe arătură... Dar voi nu veți înțelege niciodată... Iată rezultatul... Scelerații ăștia de cotețari garajiști și-au pierdut mințile... Le dai un deget iar scelerații garajiști îți iau toată mâna.

Penibilule... Penibililor... Legea-i lege... Scria clar de la bun început "AUTORIZAȚIE PENTRU CONSTRUCȚIE CU CARACTER PROVIZORIU"... Adică, pe înțelesul vostru zevzecilor, LIMITATĂ ÎN TIMP. Și dacă nu mă înșel era specificat clar și faptul că scopul era specificat de la bun început "adăpost autoturism"... NU COTEȚ DE GĂINI, NU COCINĂ DE CRESCUT PORCII SAU NU ADĂPOST DE ADUNAT GUNOAIE DEVENIT FOCAR DE INFECȚIE ATENTAT LA SĂNĂTATEA CELORLALȚI LOCATARI/CETĂȚENI.

Dar voi PENIBILILOR băgați-o p-aia scelerată din mintea voastră vraiște de "garajiști" cum că e..."invidie"(pe GUNOIUL vostru) din partea celorlalți. L. O. L.

Penibililor.


Așa-zisul "garaj", numit așa numai de către voi zevzecii de cocălari ce ați vrut astfel de văgăune mizerabile adunătoare de gunoaie, a fost, așa cum scria clar de la bun început, doar niște CONSTRUCȚII PROVIZORII, CU AUTORIZAȚIE CU CARACTER PROVIZORIU...lighioanelor.

Vreți gunoaie adunate...atunci duceți-vă la țară și asta numai pe terebul vostru privat, dar mă îndoiesc de faptul că vă vor accepta acolo mizeriile, gunoiul vostru, fiindcă oână și la țară oamenii au început să se emancipeze.

Voi așa-zis divinizatorii de coșmelii mizerabile zise doar de voi "garaje", sunteți mai răi decât dobitoacele. Hai sictir...