Raportează comentariu

HA HA HA

Da... da... Și cică unul "garajist" are și spital făcut în astfel de maghernițe, scorburi iar asta cică e motiv clar să încălcăm legea spune "garajistul inventac".

Doamne, Dumnezeule...trebuie tratament urgent pentru ăștia cu mintea îmbuibată de "garaje".

Nici măcar cavou sau groapă de gunoi nu pot fi numite acele CONSTRUCȚII PARAZITARE INFECTE...da, INFECTE, acele gunoaie de construcții mizerabile, numite "garaje" ;) doar de către niște cocălari cu apucături gen sociopatie.

Trebuie o gândire fermă din partea societății pentru a scăpa odată pentru totdeauna de boala asta a voastră a adunatului de gunoaie și a mintale de a vea construcție infectă în care să stați pitiți precum liggioanele.


AUTORIZAȚIE PENTRU CONSTRUCȚIE CU CARACTER PROVIZORIU, stimabile garajist cu tupeu de așa-zis "inventator". Scrie clar negru pe alb.

Vrei să fii "inventator" atunci îți cumperi teren al tău, proprietate privată și pe terenul tău privat poți să-ți ridici ce colibă, văgăună cu titlu (numai în mintea ta) de "atelier"...iar pe terenul tău privat poți să faci orice, deși chiar și atunci există limite, conform legii. Fiindcă nu poți afecta sănătatea celorlalți adunând gunoaie, mizerii sub nasurile celorlalți.

Civilizați-vă naibii odată, că ne trece viața și tot în mizerie și în golănie trăim și probabil că tot așa ne vom sfârși cu toții viețile în orașul ăsta mizer neevoluat, neemancipat atunci când ne va chema Dumnezeu la El.