Raportează comentariu

Acesti medici ar trebui eutanasiati public televizat! SUNT MONSTRI NU OAMENI.
Munca cu omul este foarte dificila si trebuie sa pui suflet, dar cand mai si ''repari'' oameni si iti ''uiti'' calitatile
si meseria daca nu primesti o atentie fortata atunci te numesti MONSTRU. Iar tot acest mecanism porneste de jos in sus cu trimitere de sus in jos. Ministerul inchide ochii cand doctorii ucid pacienti si cer spaga, fura echipamentele medicale primite si le ''ascund'' in cabinetele lor particulare iar medicii dau cat mai putine retele compensare, operatii indreptatite si urgente, consumabile in spitale si multe alte drepturi pe care pacientii nu beneficiaza nici 80% DESI CONTRIBUIE LUNAR! Nu este o cerseala este un fapt, eu platesc trebuie sa beneficiez, atunci nu mai platesc CLAR!

Ma prezint la urgente acum cati-va ani la Spitalul Judetean si asistentele se uitau la Star Trek, aveam dureri ingrozitoare si nu aveau un calmant. Zic pai cei fel de spital sunteti? Au dat din umeri, Am plecat nervos si cu ultimile puteri am fost la farmacia non-stop. Oare unii oameni nu se privesc in oglina dimineata!!!! NU PREA CRED!