Eu cu ce mă îmbrac de Revelion?

Eu cu ce mă îmbrac de Revelion?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petrecerile de Crăciun s-au terminat, dar asta nu înseamnă că s-a încheiat şi sezonul. Urmează una dintre cele mai importante petreceri,  cea prilejuită de trecerea dintre ani.

Şi cum acea noapte se apropie cu paşi repezi, ar fi cazul să ne hotărâm cât mai repede ce ţinută vom purta de Revelion. Pentru că evenimentul e unul special, aşa ar trebui să fie şi ţinuta.

Anul acesta, doamnele şi domnişoarele au la dispoziţie o gamă largă de modele: de la clasica rochie lungă, în formă de sirenă sau drapată, până la little black dress, rochii asimetrice, sau rochii scurte, foarte sexy. Nu uitaţi că ţinuta trebuie să fie în perfectă armonie cu locul în care petreceţi Revelionul.

Designerii recomandă mătasea pentru doamnele care vor să fie elegante de Revelion. Specialiştii recomandă mătasea deoarece aceasta conferă un aer elegant şi foarte senzual ţinutei.

Asortează o rochie de mătase cu un şirag de perle, un plic şi, de ce nu, o pereche de mănuşi elegante.

Moda din acest an a adus în prim plan şi rochiile asimetrice, cu un umăr. Ca model, puteţi alege atât rochiţe midi, mulate sau uşor conice, dar şi foarte scurte, special pentru nişte picioare demne de invidiat.

La capitolul culori, designerii dau mana libera imaginaţiei fiecărei femei: culori nude, roz fondant, un clasic negru sau nuanţe metalice.

Rochia lungă

În cazul în care veţi fi invitate la o petrecere cu fast (în care ţinuta elegantă este obligatorie), atunci rochia lungă e alegerea care nu poate da greş, atât timp cât modelul e unul simplu, dar de efect.

Renunţaţi din start la ideea de a alege o rochie lungă cu detalii exagerate. Optaţi mai degrabă pentru una simplă, clasică, poate o rochie drapată, dintr-un material delicat precum organza sau şifonul. 

De asemenea puteţi opta pentru o rochie din dantelă, voal sau tull. În materie de accesorii puteţi alege bijuterii discrete şi pantofi cu toc cui.

Rochia drapată

Un alt trend important în materie de rochii în acest sezon a fost reprezentat de rochia drapată. Nu uitaţi nici de clasica rochie neagră, fie ea scurtă sau lungă. O puteţi adapta oricând evenimentului la care mergeţi şi veţi fi cu siguranţă în trend.

Indiferent unde veţi petrece noaptea dintre ani, designerii vă recomandă ţinute elegante şi cât mai simple. Nu uitaţi că anul acesta se poartă mult verdele şi movul, dar nici cu negru nu veţi da greş.

Rochia va fi pusă în valoare şi de machiaj şi coafură, aşa că nu uitaţi să vă faceţi programare şi la coafor. Noi vă dorim distracţie plăcută.

Citit 732 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.