Unde mergem la grătar?

Unde mergem la grătar?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiecare gălăţean care are o zi liberă în weekend vrea să iasă din casă la… un grătar. Unde putem face focul şi încinge cărbunii pentru a prăji câţiva mici sau o friptură delicioasă?

Un loc amenajat unde puteţi face un grătar este Lacul Vânători. Lacul seacă pe zi ce trece, dar grătarele instalate cu ceva timp în urmă au rămas pe poziţii.

Gălăţenii se pot bucura şi de mesele metalice care se află în preajma grătarelor, aşa că nu mai e nevoie să plece de acasă cu echipamentul de camping. Asta dacă sunt norocoşi şi prind un astfel de loc.

Dacă nu, masa şi scaunele pliante din dotarea fiecăruia pot fi instalate pe partea stângă a lacului, la marginea pădurii.

Atenţie însă că în pădure nu se poate face focul, aşa că evitaţi să vă aventuraţi în mijlocul pădurii pentru un grătar în linişte.

Există şi coşuri de gunoi pentru cei care au învăţat că resturile nu se lasă pe câmp. De muzică nu trebuie să se ocupe nimeni, pentru că fiecare maşină e dotată cu un casetofon... toată lumea poate asculta muzica vecinilor.

Un alt loc amenajat pentru grătar se află la Plaja Dunărea. Şi vremea e de plajă, iar un grătar la malul Dunării încântă pe oricine. Şi aici există câte o masă pentru fiecare grătar în parte.

Aveţi  parte şi de ceva linişte, pentru că nu se poate intra cu maşina până lângă grătar.

În cazul în care nu aţi găsit un loc liber în niciunul dintre aceste locuri, atunci vă rămâne Pădurea Gârboavele.

Nu sunt grătare amenajate, dar aveţi mai multe şanse de a găsi un locuşor doar pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră.

Noi vă dorim vreme frumoasă şi multă distracţie.

Citit 2036 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.