Monica Davidescu, detalii despre mariajul cu Aurelian Temişan

Monica Davidescu, detalii despre mariajul cu Aurelian Temişan
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan formează unul dintre cele mai iubite cupluri de artişti din România. Actriţa a făcut dezvăluiri despre mariajul cu Aurelian Temişan şi despre iubirea care îi leagă de mai bine de 27 de ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996, la un an după ce au început să formeze un cuplu.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu formează unul dintre cele mai cunoscute şi longevive cupluri din showbiz. Cei doi soţi sunt de nedespărţit încă de când s-au îndrăgostit unul de celălalt. Iată ce a spus actriţa despre căsnicia lor.

Monica Davidescu, despre căsnicia cu Aurelian Temişan

Actriţa a mărturisit că ea şi Aurelian Temişan nu au timp să se certe, pentru că muncesc mult împreună şi de fiecare dată doresc să îi surprindă pe spectatori. Monica Davidescu şi Aurelian Temişan nu numai că se iubesc, ci se şi sprijină unul pe celălalt. Cei doi spun mereu ceea ce au de spus şi nu se supără unul pe celălalt dacă mai există şi critici din când în când. „A venit Dora, de fapt, am consultat un specialist şi mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, aşa că a venit la timpul potrivit. (...) Noi (n.r ea şi Aurelian Temişan) muncim mult împreună, poate că dăm foarte multă importanţă lucrului nostru, poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în faţa spectatorilor şi nu avem timp să ne certăm. E destul de greu să primeşti criticile din partea soţului sau din partea soţiei. În timp, am învăţat şi acest lucru, pentru că fiecare critică înseamnă, de fapt, că ne perfecţionăm pentru viitor”, a mărturisit Monica Davidescu, pentru Antena Stars.

Cum a început povestea de iubire

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu s-au întâlnit prima oară în cadrul unui spectacol. Cei doi s-au îndrăgostit, iar ulterior s-au decis să formeze un cuplu. Artistul a avut mare grijă să o conducă acasă de fiecare dată pe actriţă după ce ieşeau în oraş.

Cei doi soţi se iubesc mult şi se sprijină unul pe celălalt din toate punctele de vedere. Aurelian Temişan şi-a găsit adevărata fericire în braţele Monicăi Davidescu.

Galerie de imagini

Citit 1361 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.