Unde ne petrecem sărbătorile de iarnă?

Unde ne petrecem sărbătorile de iarnă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă afară soarele încă ne face pe plac şi încălzeşte atmosfera, trebuie să ne aşteptăm ca din zi în zi să apară vremea urâtă. Adică se apropie iarna. Ştim că suntem încă în plină criză şi când ne gândim la concediul de vară pe care l-am petrecut pe acasă sau pe la rude la ţară chiar că ne întristăm. Dar, agenţiile de turism au scos deja la iveală oferte pentru sărbătorile de iarnă. Şi, dacă aruncăm un ochi printre oferte vom trage concluzia că ne putem permite să petrecem câteva zile departe de casă. Tot ceea ce ne trebuie este timp ca să căutăm pe internet cele mai bune oferte.


O ofertă foarte interesantă şi pentru un buzunar nu prea plin este la Slănic Moldova. De exemplu, la Vila Palas pentru trei zile de cazare trebuie să plătiţi 280 de lei de persoană. În aceşti bani aveţi asigurate şi bonuri valorice de 80 de lei, dar şi masa festivă în ziua de Crăciun.

Când se vorbeşte de munte, Valea Prahovei este prima destinaţie care se aduce în discuţie. Ei, aici nu avem veşti foarte bune. În această zonă sunt şi cele mai mari preţuri. Dar, dacă răbdarea nu s-a pierdut încă, veţi găsi şi oferte atractive. De exemplu, sunt bilete de 370 de lei de persoană (trei nopţi cazare, mic dejun şi masa festivă de Crăciun) la hoteluri de două stele din Buşteni. La pensiunile din Predeal sunt şi oferte all-inclusive (mâncare şi băutură la discreţie), iar un sejur de trei nopţi la o astfel de pensiune costă de la 500 de lei de persoană. Trebuie să recunoaştem că sunt şi oferte de 300 de euro de persoană pentru un pachet asemănător, dar la un hotel de patru stele. Deci atenţie cum alegeţi!


Dacă doriţi să vă petreceţi sărbătorile de iarnă în Poiana Braşov trebuie să ştiţi că cel mai ieftin sejur de trei nopţi costă 300 de lei (trei nopţi cazare, dar fără masă). Şi în această staţiune preţurile sunt destul de piperate, aşa că ar fi bine să căutaţi cu mare atenţie o cazare. E adevărat că se ţine la preţ, mai ales că staţiunea are şi pârtie de schi. Tot pe Valea Prahovei vă puteţi distra şi la Sinaia. Aici, un sejur de trei nopţi, cu mic dejun inclus şi masa festivă în ziua de Crăciun vă costă în jur de 500 de lei la un hotel de trei stele. Pentru cei cu mai mulţi bani sunt sejururi şi mai scumpe. La un hotel de patru stele, trei nopţi de cazare vă costă 1.200 de lei. Pentru aceşti bani aveţi mic dejun bufet suedez, cină festivă de Crăciun. Când vă alegeţi cazarea trebuie să ştiţi că majoritatea proprietarilor de pensiuni organizează şi pe data de 24 câte un program special cu colindători. 
Oferte interesante veţi găsi şi în staţiunea Sovata, unde preţurile pentru cazare încep de la aproximativ 300 de lei de persoană pentru un sejur de trei nopţi. În aceşti bani aveţi inclusă cel puţin o masă festivă. Noi vom continua cercetările şi dacă vom mai găsi oferte interesante vi le vom aduce la cunoştinţă. De asemenea, dacă aţi aflat de o astfel de ofertă ne puteţi semnala şi nouă pe adresa redacţiei. Ne vom interesa pentru dumneavoastră şi vă vom informa şi unde puteţi schia în sezonul de iarnă 2011-2012.

Citit 1251 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.