Reîncepe spectacolul la Pro TV - Gălăţenii au talent?!

Reîncepe spectacolul la Pro TV - Gălăţenii au talent?!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă tot e frig şi munţii de zăpadă vă stau în cale, de ce să mai ieşiţi în oraş vineri seara când vă puteţi distra şi simţi bine la căldurică, în propriile case. În această seară, de la ora 20:30, începe marele show al Pro Tv „Românii au talent”. Site-ul postului naţional de televiziune anunţă deja că ni s-a pregătit nouă, telespectatorilor, „o porţie zdravănă de talent, emoţie, suspans şi umor. Vor urca pe scenă imitatori, travestiţi, cântăreţi, dansatori şi oamenii cu aptituni neaşteptate, care vor face deliciul publicului şi la propriu şi la figurat!”. Dacă vreţi un motiv în plus să vă uitaţi la emisiune, vă oferim noi: s-ar putea să descoperiţi şi gălăţeni talentaţi!

Dacă ne amintim, la prima ediţie a sezonul trecut o gălăţeancă stabilită în Italia, Medea Felina - Mădălina Felea - a făcut furori cu acrobaţiile executate la bară. Iar la cea de-a doua ediţie, tecucenii de la Clubul Akikai au ridicat juriul şi publicul în picioare, în semn de respect, la „Românii au talent”. Graţia cu care Medea a sfidat legile atracţiei gravitaţionale şi a transformat bara într-un aparat la fel de spectaculos cum sunt paralelele din gimnastică, salturile spectaculoase, răsucirile în aer, acrobaţii uimitoare combinate cu lovituri fulgerătoare dar şi momentele pline de adrenalină prin care tecucenii, tineri şi adolescenţi, au dovedit că pot face din artele marţiale un spectacol au avut succes de-a lungul întregului sezon. Akikai şi Medea au ajuns în finala concursului devenit fenomen naţional.

După o asemenea reprezentaţie, e clar că judeţul nostru e plin de oameni talentaţi. Şi deci nu este exclus să avem noi motive de mândrie pentru că suntem gălăţeni.

Deci deseară avem program de televizor, nu-i aşa?

Citit 1795 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2012 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.