Unde plecăm de acasă în weekend?

Unde plecăm de acasă în weekend?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Azi începe weekendul. Ce se poate face în timpul liber şi cum ne putem distra în aceste zile frumoase de primăvară? Iată câteva posibilităţi de recreere în oraşul de la Dunăre.

Cei care vor să meargă în club trebuie să ştie că, în această seară, în Club Divino mixează Emil Lassaria. Fetele şi studenţii au intrarea gratuită, restul doritorilor de distracţie vor scoate însă din buzunar 20 de lei de persoană.

Şi în X-Cave se anunţă distracţie pe cinste la petrecerea "fusion.pack presents banger".

Sâmbătă seara, iubitorii de muzică rock sunt aşteptaţi în DownTown - (fost complex Master) la un concert al trupei Hathor. Preţul uni bilet este de 5 lei, dar organizatorii anunţă că locurile sunt limitate.

Duminică seara, toate petrecerile sunt special pregătite pentru femei. Club Divino a organizat un concert pentru doamnele şi domnişoarele care îl plac pe Alex. Toate fetele vor avea intrarea gratuită la concert.

Premieră la Muzical

Sâmbătă, de la ora 18,00, Teatrul Muzical „Nae Leonard” prezintă premiera operei „La Rondine”, de Giacomo Puccini. Regia artistică a spectacolului este semnată de Anda Tabacaru-Hogea. La pupitrul dirijoral se va afla Sorin Oancea.

Luni, de la ora 19,00, tot la Teatrul Muzical, va avea loc spectacolul „Scrisori de Dragoste”, de A.R. Gurney, în regia lui Mircea Cornişteanu, avîndu-i ca protagonişti pe Mircea Albulescu şi Ileana Stana Ionescu. Producţie a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”, „Scrisori de dragoste" este o încântătoare comedie romantică, aducând în atenţie povestea de viaţă a două personaje aflate în căutarea fericirii, cu întâlniri secrete pe străzile Washingtonului ori în atelierele artiştilor din New York.

Noi vă dorim vizionare plăcută.

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.