Unde plecăm de acasă?

Unde plecăm de acasă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce săptămâna trecută am discutat despre ofertele last-minute, adică despre vacanţele pregătite de pe o zi pe alta la bani puţini, de data aceasta am ales să vorbim despre programul o săptămână de refacere. Nu vă gândiţi că vă propunem vacanţe de refacere foarte scumpe.

Programul „o săptămână de refacere” a început de pe 1 septembrie şi este valabil până pe 30 noiembrie şi se adresează tuturor categoriilor sociale. Pentru 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, tratament, incluzând două proceduri pe zi şi o consultaţie  la sosire, vă costă doar 270 de lei de persoană. Oferta este pentru hoteluri de două stele.

Pentru cei pretenţioşi există oferte şi la hoteluri de trei stele, dar pentru acestea trebuie să scoateţi din buzunar 330 de lei. Nu uitaţi că la plecare trebuie să aveţi şi o recomandare din partea medicului de familie.

Amara, Băile Olăneşti, Băile Herculane, Buziaş, Băile Tuşnad, Călimăneşti-Căciulata, Covasna, Moneasa, Turda, Lacul Sărat, Pucioasa, Mangalia, Sinaia, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Sovata, Saturn şi Vatra Dornei sunt staţiunile în care puteţi merge prin programul „o săptămână de refacere”. Ofertele le puteţi găsi la orice agenţie din ţară. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă faceţi bagajele, să treceţi pe la medicul de familie şi să porniţi la drum.

Decada balneară

Un alt program aflat în plină desfăşurare este cel intitulat „decada balneară”. Acest program se adresează tuturor, este valabil tot până pe 30 noiembrie, dar este mai scump.

Nu vă gândiţi că este mai scump pentru că se adresează oamenilor cu stare. Veţi scoate mai mulţi bani din buzunar, dar veţi avea 9 nopţi de cazare (10 zile), toate cele trei mese pe zi asigurate, două proceduri pe zi şi o consultaţie la sosire.

Un astfel de sejur vă scoate din buzunar 650 de lei pentru o mini-vacanţă la un hotel de două stele, şi 750 de lei la un hotel de trei stele.

Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Băile Herculane, Călimăneşti-Căciulata, Lacul Sărat, Moneasa, Turda, Vatra Dornei, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Sovata, Slănic Prahova şi Slănic Moldova sunt staţiunile care s-au înscris în acest program.

Preţurile sunt foarte bune, mai ales că în mod normal un astfel de sejur vă poate scoate din buzunar o sumă mai mare de 2.000 de lei.

Aşadar, se pot face vacanţe utile şi plăcute, în acelaşi timp, dar şi cu bani puţini. Tot ce trebuie să faceţi este vă căutaţi ofertele şi să le rezervaţi din timp. La astfel de preţuri riscaţi să nu mai găsiţi camere libere.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.