Raportează comentariu

Atata timp cat Primarul Galatiului e un parvenit in Galati nu se va face nimic deosebit.Parvenitii vin si pleaca si Galatenii mai stau oleaca. Copii le-au plecat nevestele si ele si galatenii nu au timp sa caute niste fotografii prin casa de parga ar locui in marele castele cu nenumarate camere.
Nicolaie Beuran politrucul minune a facut ca si alti politruci parveniti ca el. Asa promitea si Stan, areroport, tunel, locuri de munca si tichie de salcam, cred ca de tichie vom avea parte ca sa nu zica ca nu si-a tinut promisiunea.
Problema nu este Stan sau Beuran, Nicolae sau Durbaca, problema sunt marletii din Galati care au venit la oras fara examen de orasan. Indiferent ce s-ar propune in Galati la Consiliul Municipal sau Judetean tot se va gasi un ales sa zica ca mai bine faceam tunel decat pod sau mai bine pod decat tunel. Indiferent de investitor, daca nu va veni cu bani de spaga rezultatul va fi acesta, ca nimic nu se va face.
Au venit oameni care pe banii lor au vrut sa renoveze Parcu Rizer inca din 2002 si membrii consiliului local de atunci numai ca nu jucau table in timpul sedintei, atat de interesati erau. Intre interesele Galatenilor si cele ale alesilor locali sigur sunt mari diferente. Galatenii ar avea multe de castigat daca Primaria ar face o lista cu obiectivele pe care ar vrea sa le rezolve si in ce conditii.