Moşule, asta-i iubire?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zilele trecute s-a consumat controlul medical pe 2011 al preşedintelui Traian Băsescu. Analizele nu-i sunt grozave, i-au găsit mai multe complicaţii: are PIB-ul mărit artificial, inflaţie galopantă, şomaj cronic şi corupţie generalizată.

* O fetiţă de 13 ani din Bârlad a născut, tatăl copilului fiind un nene viril de 63 de ani. Vai, ne oripilăm degeaba, să lăsăm ipocrizia deoparte! Moş Crăciun ăsta dă o tuşă prea personală iubirii faţă de ţânci.

* Imamul unui oraş din Turcia îi avertizează pe musulmani că Moşul este o persoană necinstită deoarece se furişează pe horn, şi nu intră pe uşă. Probabil că omul o fi nemulţumit şi din alte motive, chiar economice: sub brad nu găseşti niciodată „turkish delight”, adică rahat.

* Premierul Bulgariei regretă că uneori este prea blând. Da, sunt de acord, e nasol. Ar putea începe să semene cu omologul său de la nord de Dunăre.

* Camera Deputaţilor cumpără, prin licitaţie publică, frişcă, ciocolată şi gelatină bovină de zeci de mii de lei. Iată încă o confirmare că banii publici sunt făcuţi piftie cu fiecare ocazie.

* Preoţii şi călugării din două grupuri separate s-au luat la bătaie cu mături pentru a câştiga dreptul asupra Bisericii Naşterii din Bethleem. Mături am zis? Numai în pielea Vanesei şi a Melissei să nu fii…

* Conform unui set nou de legi, dacă înjuri un poliţist te alegi cu dosar penal pentru ultraj. Eu îmi permit să-l sudui pe unul – e poliţist local – care vine la vecinul de deasupra pentru bairamuri ad-hoc. Acum două nopţi lălăiau pe la 3 noaptea, fi-le-ar ultrajul în cap să le fie!

* Piţigăiata devenită celebră pe întreg continentul, Inna i se spune, a ratat un concert de Revelion, de 70.000 de euro, la Monte Carlo. Biata de ea, va fi nevoită să înnădească trei spectacole de câte 30.000 de euro aici, în ţară, pentru cocalari.

* Nu înţeleg cum am putut irosi informaţia conform căreia madam Anastase, şefa Camerei Deputaţilor, se va mărita la anul. Mai este cazul să întreb cine va număra darul, la finalul nunţii?

Citit 834 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2011 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.