Mai plagiem şi noi ceva?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Președintele interimar al României - da, Crin Antonescu, el e! - a ținut primul discurs de când s-a împrietenit cu așternuturile de la Cotroceni: „Garantez buna funcționare a statului român.” Acum ești mulțumit, Dan Voiculescu?

* Șeful deputaților PDL, gălățeanul Mircea Toader, ne demonstrează încă o dată că nu l-au pasionat niciodată aleile civilizate ale limbii române. Zice domnia sa că „există șanse de fraudă la referendumul din 29 iulie”. Și Ponta dacă s-ar fi exprimat astfel ar fi avut probleme. Cu legea, dacă n-o va desființa între timp. Toader vorbește ca fetele de la meteo care ne anunță că „șansele de caniculă se păstrează și în zilele următoare”. Cu șansele alea să vă spălați voi pe cap!

* Premierul Victoraș trage de coadă următoarea concluzie: „Bacul nu e pentru elite, trebuie luat pentru a intra în producție.” Cum e posibil așa ceva? Și Marian Vanghelie ce face acum? S-a luptat o viață întreagă pentru diploma asta. Trebuie consolat. Urgent!

* De fapt, Ponta ar trebui să ia cât mai repede măsuri, iar bacalaureatul să poate fi absolvit și prin metoda plagiatului. Dottore, care-i, bre, definiția elitelor în România?

* Cred că Daniel Chițoiu, președintele interimar al PNL, face parte din categoria elitelor mioritice. În prima sa conferință de presă, băiatul ăsta aparent nevinovat l-a umilit pe celebrul Marean cu câteva greșeli de clasa a doua. Maestre, banda: „În perioada următoare or să iese la iveală toate rezultatele auditului din ministere. Începand chiar de azi au început să se debloce marile dosare penale. Sper ca aceste dosare să începe să-și dea drumul. Trebuie să aducem la cunoștința cetățenilor tot ce au făcut acest guvern PDL-ist.” Așaaa, și acum nota! Avem la domnul, în total, un dezacord pané, două conjugări în sos de incultură și o chiftea picantă. Aveți de plătit... Mă scuzați, plătește statul.

* Oamenii de știință din Marea Britanie au ajuns la concluzia că stomacul este al doilea creier al omului. Este o descoperire revoluționară, pot spune acum că Oana Roman nu-și lasă deloc creierul să doarmă, e mereu activă.

Citit 798 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.