Oana Roman, otită sau o pită?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum să emigrezi din România când ai senatori precum Georgică Severin, de pildă? N-ați auzit de el? Tocmai ce a venit cu propunerea-beton ca referendumul din 29 iulie să țină două-trei zile, pentru asigurarea unei prezențe largi la vot. Eu zic să țină până se dă gol, coane Georgică! Așa era pe timpul lui Ceaușescu la meciurile echipelor susținute de Miliție și Armată: dura jocul de fotbal și 110 minute, dacă era nevoie. Așadar, se face 50 la sută plus 1, ciao, v-am pupat, se închid urnele!

* Președintele suspendat s-a opărit la TVR, într-o emisiune cu el și despre el. Nu i-a convenit apelativul „Domnule Traian Băsescu” și l-a tras de mânecă pe moderator: „Sunt președintele ales, nu un simplu cetățean!” Cred că lui Băse i-ar fi convenit mai degrabă un apelativ de bordură, îl auziți mereu prin fața blocului: „Ce faci, coa...ne?”

* Ministrul Agriculturii nu rostise nicio consoană de când a fost numit în Guvern exclusiv pe baza criteriilor de performanță. Așa că trebuia să dea un semn de viață. Ce și-a zis Daniel Constantin, copilul de mingi al lui Dan Voiculescu? Era circ la greu în țară, trebuia să pomenească și el pita: „Pâinea nu se va scumpi.” În primul rând, trebuia să spună că pâinea care se va mai găsi nu va suferi modificări de preț, iar de aici pleacă ditamai sloganul. Deh, marketingul: pâinea va fi tot mai scumpă la vedere.

* Oana Roman, entitate cunoscută neoficial drept mascota bulimiei în România, a ajuns la spital din cauza unei otite. Am văzut că pe internet a și fost luată repede la mișto: „Dar ce, mă, poți să faci otită de la șaorma?” Consider că ne grăbim, în loc să analizăm problema serios, cu responsabilitate. Valorile naționale merită un tratament special. Știu de ce a făcut otită Oana: i s-a spus mereu să nu mai mănânce atât de mult, dar i-a intrat pe-o ureche și i-a ieșit pe cealaltă.

* Specialiștii din Taiwan au ajuns la concluzia că mersul la cumpărături prelungește viața. Carevasăzică, shoppingul conține un soi de genă a nemuririi, deci nu ne mai trebuie Catedrala Mântuirii Neamului, avem Unirea Shopping Center!

Citit 1695 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2012 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.