Intră şi Cadrilaterul în Schengen?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cotidianul austriac Der Standard scrie că România ar putea intra abia după Bulgaria în spaţiul Schengen. Trag repede câteva concluzii: 1. De ce nu-i sancţionează nimeni pe bulgăroi că se bagă în faţă? 2. Deci ăştia de la sud de Dunăre intră cu castraveţii în Schengen şi nouă ne arată ceafa? 3. Intră şi Cadrilaterul odată cu ei? Vă mulţumesc pentru atenţie!

* Este oficial, românii au cea mai mare încredere în muncitori, militari şi agricultori. Ha, ha, ce distractiv este să citeşti o asemenea concluzie: să exclami că salahorul în salopetă este preferatul tău, dar să nu dai doi bani pe noţiunea de muncă!

* După perioada de interimat de la Cotroceni, Crin Antonescu a chiulit în prima zi de muncă de la Parlament. O fi suferind de boala lui Connect-R, un rapsod autohton care a behăit pe timpul sezonului estival că „Eu vara nu dorm”. E septembrie, deci a venit timpul să facă nani...

* Un oficial britanic oarecare - Mark Boleat e numele său - a declarat că, dacă vrea să trăiască mai bine, România trebuie să se vândă. Dar nu ne-am pus destul poalele în cap până acum, mai este nevoie de ceva în plus? Probabil că trebuie să ieşim şi pe drumul de centură ca să fie vânzarea completă.

* Se confirmă faptul că pe 12 septembrie va fi lansat iPhone 5, o şmecherie care va costa probabil cât un TIR de ceapă şi cartofi. De când aştept să-i dau vestea asta vecinului fără apartament pentru care zgomotul produs de lift este cel mai domestic sentiment... Îi voi zice ca pe timpul lui Nea Nicu: „Vezi că bagă iPhone-uri, fugi şi prinde rând!” Ăia care vor ajunge mai târziu vor prinde doar gâturi şi scurmace de telefon intelectual.

* Naţionala de fotbal a României s-a prăpădit pe poziţia a 57-a în clasamentul mondial. În faţa noastră stau cocoţate selecţionate ca acelea din Panama, Gabon şi Libia. Informaţia este irelevantă pentru Piţi. Cine-i Piţi? E selecţionerul, Victor Piţurcă îi zice şi ridică anual 400.000 de euro de la federaţie. Săracul, bine că-i plătit ca oamenii, altfel nu ştiu cum s-ar fi consolat după falimentul băşicii „tricolore”.      

Citit 804 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2012 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.