Ştiţi cine sunt eu la băutură?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premierul Victor Ponta îl contrazice pe ministrul de la Transporturi, care se grăbea să-i taie avionul lui Traian Băsescu. Să i-l taie de pe listă, adică să-l lase în seama mijlocului de transport intitulat maxi-taxi. Planul lui Relu Fenechiu se vede însă împlinit numai pe jumătate: avionul rămâne în parcul auto al marinarului, în schimb îi vor fi demontate cele două motoare. Iar Băselu nu ştie.

* Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute gurmande din România, este alintată „Gărgăriţa”. Nu este apelativul folosit de vreo şaorma sau de vreo porţie de cartofi prăjiţi cu ketchup. Aşa îi spune iubitul ei. N-aş vrea să fiu mitocan, aşa că o să mă abţin de la comentarii. Dacă o să audă cei de la Animal Planet, vor veni să filmeze cea mai mare insectă coleopteră de pe pământ...

* Ieri a fost 1 Martie. Am auzit multe femei vorbind mieros între ele, dezmierdându-se ca nişte pisici birmaneze. Doamne fereşte, nu pot fi suspectat de misoginism, dar zic şi eu aşa. „Vai, dragă, mulţumesc, s-avem o primăvară frumoasă!”, am auzit de cele mai multe ori această replică. Asta înseamnă că nu ele îşi doresc să deţină monopolul esteticii? Ciudat. Primăvara asta la ce salon o merge?

* Un român din doi se consideră cetăţean al Uniunii Europene. E, vedeţi? La băutură uităm cine suntem.

* Cu această ocazie, mi-am adus aminte de muci-în-freză ăla care se repede la prestatorul de servicii precum raţa la substanţele gelatinoase. „Ştiţi cine sunt eu? Sunt cetăţean european şi am drepturi!”, îl avertizează fraierul continental. Ce ai tu, mă? Tu n-ai avut niciodată nimic, eventual poţi să treci la Giurgiuleşti să-ţi faci plinul la un tarif ceva mai bun. A, era să uit: ai voie să-ţi iei şi un pachet de ţigări mai ieftin. Tot de la basarabeni.

* Fotbalistul Adrian Mutu a fost surprins mort de beat într-una din ultimele sale vizite în ţară. Era mut de beat, asta ca să-şi respecte numele şi renumele. Batem Ungaria şi Olanda? La alcool cu siguranţă, la fotbal nu prea văd cum...

Citit 1057 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.