Bagi în tine mici? Ilegalistule!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Radu Mazăre şi Loredana au lansat oficial imnul „Viva Mamaia”, deşi la noapte se va lansa un şlagăr aflat oarecum la antipozi cu euforia caraghiosului edil constănţean. La biserică se difuzează...

* Am văzut la TV cozile pe care bugetarii le-au făcut în disperarea de a ajunge la munte şi la mare. Cum adică nu-i vorba de bugetari? Dar cine a fost liber încă de alaltăieri, nene? Cunosc amici care şi sâmbătă vor băga cu cârca - deh, n-au avut şansa de a lucra într-o instituţie de stat. Şansă am zis? Pile, ăsta era termenul potrivit.

* Sper ca parlamentarilor şi guvernanţilor să nu le stea cozonacul în gât în această minivacanţă. Nu de alta, dar avem destui compatrioţi vai de cozonacul lor. Şi p-ăsta să-l confişte?

* Cezar Ouatu şi-a lansat videoclip pentru piesa cu care ne va reprezenta la Eurovision. M-am uitat pe sărite la acest filmuleţ, n-am văzut niciun cuibar. I-o fi scăpat acest detaliu.

* Comisia Europeană ar dori să ne interzică de la 1 iunie mititeii din carne de porc. Nu-i convine combinaţia de carbonaţi de sodiu, conservanţi şi antioxidanţi. Guvernul parează şi-i solicită organismului continental introducerea micului românesc pe lista reţetelor tradiţionale. Ar fi culmea să ajungem în ziua în care ăştia ne vor considera ilegalişti pentru că turnăm muştar pe bucăţile de carne pârlite pe grătar.

* Ministerul Educaţiei intenţionează să umble în programa orelor de sport pentru şcoala primară, şi anume să-i oblige pe învăţători să predea şi tumbele or mersul piticului. Pentru cine n-are copil la şcoală, pare cine ştie ce descoperire, însă lucrurile vor sta altfel: „Dragi copii, astăzi la orele de sport vom face adunări şi scăderi până când vă vor lua transpiraţiile. Echipamentul de trening este obligatoriu!”

* La nemţi e mai fain. Se predau lecţii de sex încă de la grădiniţă. Hei, nu săriţi aşa! A fost un caz izolat într-o instituţie germană şi s-a lăsat cu scandal & amenzi. Nu pot totuşi să nu remarc că noi suntem cu mult în urmă: aici se predau lecţiile de sex, mai ales practic, în taberele şcolare de pe Valea Prahovei. Pe la 16-17 ani.

Citit 1095 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.