Doriţi judeţul Caras?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Îl mai ştiţi pe domnul Cătălin Predoiu, băiatul acela care în timpul liber o făcea pe ministrul Justiţiei din România? Eh, respectivul e nominalizat de PDL la prezidenţialele de anul viitor, o carte pierdută din start. Dar asta-i altă discuţie – cui îi pasă cât şi cu ce pierd politrucii post-decembrişti? Predoiu a mers la OSIM pentru a înregistra câteva sloganuri electorale unice, de o valoarea inestimabilă şi aşa mai departe, că mă dor şi buricele deştelor de râs... Iată câteva dintre ele: „Puterea echilibrului, Forţa echilibrului, Ofensiva echilibrului (ăsta mi se pare cel mai idiot – cât de amator într-ale limbii să fii pentru a forţa limitele unei noţiuni?).” Bravo, Cătăline, tu vei fi alesul! Înregistrează la Oficiul pentru Invenţii şi Mărci şi propoziţia simplă „Ana are mere”. Nu-i simţi potenţialul electoral?

* Femeile dintr-un oraş columbian au intrat în grevă sexuală şi nu vor reveni la sentimente mai albastre până nu vor fi asfaltate drumurile din zonă. Păi, dacă am extrapola buba columbiencelor în sud-estul României, doamnele din judeţul Galaţi ar uita jocul „de-a mama şi de-a tata”...

* Avem încă o problemă. A fost sau nu spionată la telefon Angela Merkel? Zice-se că da, că băieţii lui Obama s-ar fi zgâit pentru a afla ce truisme scapă pe guşă madam cancelarul Germaniei. Şi pentru ca povestea să fie credibilă până la capăt, se aude că este vorba despre nişte spioni de la ambasada americană din Berlin. Dac-ar fi urmărit-o pe Heidi Klum, aş mai fi înţeles, dar aşa? Angela Merkel sau Mariana Câmpeanu, e aceeaşi şmecherie.

* Apropo de doamna Câmpeanu. Zilele trecute, cu ocazia unui discurs care n-a interesat pe nimeni, distinsa liberală a inventat judeţul Timişoara. Aşa cum un nene de la televizor – Realitatea TV sau România TV, habar n-am care şi nici nu-mi pasă – ne-a vorbit despre judeţul Severin. Mai bine ar fi patentat judeţul Caras.

* Muncile casnice te pot îngrăşa, afirmă cercetătorii. Lenea, aşadar, e cea mai bună dietă.

Citit 710 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2013 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.