High-way sau hai, băi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Hă, hă, avem şi noi o amărâtă de autostradă (sau, mă rog, au mai fost inventate câteva segmente de high-way) şi ne trezim cu ditamai carambolul. Duminică dimineaţă, pe uliţa cu trei benzi Sibiu-Orăştie s-au ciocnit 40 de maşini din cauza poleiului. Se fac cercetări, au fost dispuse măsuri, adicătelea au căzut câteva tărtăcuţe seci, însă se ridică următoarea întrebare: la ce naiba ne trebuie nouă autostrăzi? Pe bune, sunt prea complicate pentru români.

* Recunosc că mă încearcă tot felul de sentimente după bulibăşeala de pe cea mai nouă autostradă a patriei. Dacă s-au buşit 40 de automobile, înseamnă că au dat ăştia în funcţiune măcar vreo 10 kilometri de drum... Performanţă, nene!

* Casa Poporului, acolo unde îşi are sediul Parlamentul României, a fost inclusă într-un clasament al celor mai ciudate clădiri din lume. He, he (iertată-mi fie cacofonia asumată şi consumată pe rândul următor), Casa ca Casa, dar să vedeţi ce specimene o populează!

* Canalul de televiziune Eurosport a început de sâmbătă transmisia meciurilor din cel mai spectaculos campionat de fotbal din lume, Premier League. Am văzut doar prima repriză a meciului-alfa oferit cu această ocazie, restul evenimentului fiind trecut la blat. Digi şi Dolce, principalii provideri de sport din spaţiul carpato-danubiano-Ponta, au găsit imediat scuze, au inventat comunicate de presă, episoade de concurenţă neloială, condiţii meteorologice improprii, bla-bla, doar mănâncă şi oamenii de la PR un cozonac... Pe scurt, după dispariţia lui Discovery (şi a altor canale-brand) din grila de programe a cablagiilor (nu, ăştia nu-s cablişti), este ameninţat cu excluderea şi Eurosportul. Doar pentru că le-ar face concurenţă posturilor angajate să dea pe sticlă întrecerea mioritică. Crăciun fericit, bă, adică huo!

* Gălăţenii s-au entuziasmat pe Facebook că un gălăţean avea şanse mari să câştige un concurs de lălăială, X Factor. Şi l-a câştigat. Bravo lui! A încasat 120.000 de euro, iar aplaudacii de pe reţeaua de socializare rămân să se bucure că a crescut media veniturilor în oraş.

Citit 635 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2013 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.