Hrean sau Opoziţie?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum vine asta, Victore? Corb la corb nu-şi scoate rimelul dintre gene, cel puţin aşa am citit în nişte cărţi de slabă factură. Aoleu, factură? Gura păcătosului flirtează cu adevărul şi, poate şi mai important, să nu duci numele domnului de la regia de apă în deşert... Revin la subiect. Madam Ştefania Duminică a fost dată afară de la Ministerul Educaţiei pe motiv de plagiat. Ponta i-a semnat plecarea, taman acel Ponta care şi-a câştigat un soi de notorietate în „Cazul Dottore”. Sau poate că omul nu suportă concurenţa.

* Acelaşi Victor de la Guvern anunţă că pe 8 martie, de Ziua Femeii Care Naşte, va alcătui noul Executiv al României, în eventualitatea în care PNL-ul chiar se retrage de la ciolan. Încă miroase a rasol, se mai văd şi nişte cartofiori bine pătrunşi, nu ştiu când vor ieşi liberalii de la măcelărie. C-o vor face, pare iminent, dar pentru moment hreanul e mai persistent decât pauperitatea din Opoziţie.

* Apropo de Opoziţie. E clar că unii politicieni trag pipe serioase ca să vorbească apoi în public, altfel nu înţeleg cum Blaga şi Udrea, fiecare pentru propria pătrăţică, vorbesc despre alegerile prezidenţiale din 2014 ca şi când i-ar face planuri odraslei personale. Cei doi spun că ai lor candidaţi vor câştiga răzmeriţa electorală din toamnă şi că nu se pune problema să-l susţină pe Antonescu. Mai mult, ei cer ca înşişi liberalii să pună ştampila de vot pe unul dintre reprezentanţii celor două partide gârbovite. De fapt, dacă stau şi mă gândesc că şi acum, la aproape 25 de ani de la filmul trucat din 1989, cam 30 la sută din populaţie l-ar vota pe Iliescu, n-ar trebui să ne mire că practicanţii celei mai vechi meserii din lume ne cred proşti rău.

* Naţionala de fotbal a României îşi face planuri pentru Campionatul European din 2016, mai ales după ce la tragerea la sorţi de duminică i-au picat nişte adversari abordabili. Aşadar, urmează iarăşi preliminarii pe care le-am putea câştiga (asta spunem acum, până fluieră arbitrul startul competiţiei), pe care apoi le-am putea trata măcar cu o calificare la baraj (o vom zice imediat, după 2-3 etape), urmând să le încheiem acasă (conform cutumelor).

Citit 736 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2014 15:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.