Păi, nu i se zice Corleone?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oamenii închişi în Dosarul Transferurilor aveau nevoie de un for de conducere şi după gratii. Aşadar, se pregăteşte Mitică Dragomir, reţinut ieri pentru 24 de ore. Mi se pare că nici Mircea Sandu nu se simte mai bine...

* Apreciez faptul că i s-a respectat weekendul domnului Mitică. Când te reţin băieţii lunea, chiar n-ai ce să le reproşezi. Şi vin Floriile, başca şi sărbătorile pascale. Ce coincidenţă stranie - să fii poreclit Corleone şi chiar să fii băgat măcar puţin la zdup!

* Cred că se pregăteşte şi Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Stelei, despre care se vorbeşte că s-ar fi jucat cu nişte comisioane, aşa cum au făcut mai toţi bipezii cu drept de semnătură din fauna fotbalistică. Un titlu legat de madam Prodan m-a făcut ieri să zâmbesc: „Ana Maria scoate asul din mânecă.” Sigur nu era vorba de nas?

* Miss România pe 2013 a intrat în partidul cu cele mai contondente consoane din politica dâmboviţeană. Habar n-am cum o cheamă pe domnişoară, nici nu-mi pasă, şi v-aţi prins că e vorba despre PMP. Mă bucur, în schimb, că avem de-a face cu o fată cultă, care a mai pus mâna pe un atlas geografic, ceva... Bănuiesc că ştiţi metodologia alegerii cucoanelor bune de Miss: se face o paradă în bikini (în industria modei, „bikinele” mereu învinge), apoi o plimbare pe catwalk în rochie de seară, cu spatele despuiat, iar la final e întrecerea de cultură generală. Puicuţelor le sunt adresate întrebări încuietoare, ceva de genul „Unde se află continentul african?” sau „Ce legătură are bobocul de raţă cu bobocul de gâscă?”, se trage linie şi vine coroniţa de regină a frumuseţii cu bagaj de cunoştinţe de clasa a V-a. Prin urmare, PMP a câştigat un creier cu decolteu. Votaţi cu dreapta, băieţi!

* Cristian Boureanu, politician retras din activitate, şi Valentina Pelinel, fotomodeluţă pusă pe şotii (s-a auzit, printre altele, că ar fi umblat în budigăii lui Cristi Borcea, actualmente la facultatea de la Poarta Albă), au anunţat oficial că divorţează. Din informaţia asta am înţeles un singur lucru: Valentina e singură, bă! Abia acum e singură pe bune.

Citit 739 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 15:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.