Cine-mi cumpără şosetele?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Reclamele care promovează site-uri de vândut tot de prin casă mă îmbolnăvesc de riduri. Înţeleg că noţiunea de talcioc este intraductibilă, că românii sunt singurii care cască gura printre bişniţari, dar cum să-ţi cumperi, nene, numai de la alţii, chestiuni de mâna a cinşpea? Iar băieţii plătiţi să apară în cadru pe post de cerşetori - doar singurul lor scop este preţul cât mai mic, nu se vorbeşte nicăieri despre calitate - au mutre non-comerciale. Le-aş vinde şosetele cu care am julit gresia din baie, dar mă tem să nu aştept în van contravaloarea lor.

* Iar gargara folosită în aceste clipuri publicitare e împrumutată din lexicul borfaşilor. La fel îţi sugerează şi ăştia - pune produsul acolo, că vin eu şi-l iau!

* Ioan Ghişe, braşoveanul care prin 2008 milita pentru egalitatea între ştirile negative şi cele pozitive, a trântit uşa la ieşirea din PNL. Va candida ca independent la prezidenţiale, aşadar circul este asigurat. Andreea Pora, dumneata ce mai aştepţi?

* Românii care vor să plece în vacanţă în Bulgaria sunt avertizaţi că vor întâlni chelneri civilizaţi, care nu stau cu bunghiul pe bacşiş. De asemenea, există riscul de a se lipi de un all-inclusive cinstit, se vor putea bronza pe propriul cearşaf, nu cum se întâmplă la Mamaia, acolo unde eşti condamnat să închiriezi şezlong, şi nu vor avea de-a face cu cocalari care-şi parchează SUV-ul pe marginea apei, ca să-l răcorească pe Minune din difuzoare. Aşadar, nu mergeţi în Bulgaria, e foarte posibil să reveniţi şocaţi!

* Mi-aş dori ca preşedintele României să-şi ţină gura, să mai lase criticile aduse Rusiei... Nu de alta, dar celebrele bancuri conform cărora Rusia se învecinează cu cine vrea ea nu sunt deloc răsuflate. Vezi-ţi, conaşule, de nepoţică, frăţior, de Izaura sau Lenuţa, mai lasă şi alţi şefi de stat din zonă să-şi dea cu părerea pe marginea accidentului aviatic de săptămâna trecută! Poate că tot ce acuză Băsescu e dedicaţie venită direct din Occident, dar mai întoarce-o şi tu din condei, mai bagă o melodie, un blues, scoate lumea la dans.

Citit 977 ori Ultima modificare Marți, 22 Iulie 2014 14:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.